Houbu přezpívala americká kapela. Poslechněte si, jak to zní.

Kalifornská kapela The Lonely Streets si vybrala skladbu severočeské Houby a přezpívala ji. Upravený klip se záběry z nahrávání v USA můžete shlédnout zde: https://youtu.be/k5VdfzEBsgQ.

Skladbu We Don’T Regret Anything (v původní verzi Ničeho nelitujem) upravil producent Paul Miner v Buzzbomb Studios v Orange County a americká kapela ji nahrála na podporu svého českého turné, které proběhne v roce 2023. Kapelu doprovodí mimo jiné právě ústecká Houba.

“Grega a Lonely Streets jsme poznali někdy před 4 lety, když tu hrál s kapelou Foxy. V roce 2023 se vrátí s novou kapelou, kterou mimo jiné tvoří bývalí členové Adolescents, Social Distrotion nebo TSOL. Jsme rádi, že můžeme takto spolupracovat a slyšet, jak by naše skladba zněla v angličtině. Není to špatný, ale zůstaneme u češtiny”, říká Martíček, basák Houby a dodává: “Další naše skladby – vlastně novej singl – které vyjdou na vinylu na podzim, budou následovat. A budeme je hrát určitě i naživo”.

Houba se aktuálně objeví na slánském festivalu Valník v pátek 19. 8. a v sobotu na 11. ročníku Summer Punk Párty ve Volyni. Na podzim je čeká několik koncertů již tradičně s The Fialky a také výroční akce kapely Nežfaleš 3. 11. v Rock Café.

Zdroj: TS