Hosťom OutBreak Europe warm-up party bude Londýnsky DJ Renegade.

Oficiálna warm-up party pred medzinárodným eventom OUTBREAK EUROPE HIP HOP FESTIVAL 2013 v rytme 90 bpm priamo z London City, ale aj poriadnych funky nakladačiek sa uskutoční v stredu 10. júla. Všetci nadšenci kvalitnej hudby, urban culture a dobrej party majú povinnosť sa dostaviť.

Výber slovenských bboys – OpenCypher bude sprevádzať svojimi výbušnými setmi svetoznámy DJ Renegade (Soul Mavericks/UK). O jeho support sa postará DJ Minboy Killa (Hasta la Muerte/SK).

Posledný júlový víkend bude v Banskej Bystrici už tradične patriť jedinečnému kultúrnemu podujatiu, Hip Hop Festivalu Outbreak Europe. Pre tých, ktorí počujú tento názov prvýkrát je treba povedať, že sa nejedná o klasický festival. Outbreak Europe Hip Hop Festival je výnimočné a veľmi energické podujatie, na ktorom dostáva priestor v prvom rade tanec. Svoje emócie prostredníctvom pohybu vyjadrí tento rok množstvo nadaných, mladých ľudí z viac ako 60 krajín sveta. Festival je pôvodne z USA, ku nám sa presunul pred 4 rokmi a práve kvôli skvelej atmosfére sa už pravidelne vracia.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/6067730″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

FB Event: https://www.facebook.com/events/168046136722974/
Music: https://soundcloud.com/dj-renegade-uk

10.07.2013
OutBreak Europe warm-up party
NuSpirit Club Bratislava
Start: 20:00
DJs Renegade (Soul Mavericks/UK) & DJ Minboy Killa (Hasta la Muerte/SK)

Zdroj: Nu Spirit