Hostia pripravovaného Open Air Festivalu bodovali na predávaní cien Andìl!

Česká Akademie populární hudby minulý týden udìlovala ceny Andìl za rok 2011 a na slavnostním předávání nìkolikrát zaznìla i jména hostù letošního ročníku Open Air Festivalu. Nejvìtší úspìch sklidil favorizovaný Tomáš Klus, který si kromì ceny Andìl za zpìváka roku odnesl sošku i za své loňské album Racek.

Kluse akademici nominovali také na cenu v kategorii videoklip roku, kde bojoval s klipem k singlu Sibyla. S písní Nina obdržel i nominaci na skladbu roku, stejnì jako plzeňští Mandrage se singlem Šrouby a matice. Ti ovládli kategorii skupina roku a Andìla si tak nakonec přece jen odnesli. Dalšími z nominovaných byly zpìvačky Tonya Graves, nezamìnitelný hlas kapely Monkey Business, a Anna K, která na Open Air Festivalu vystoupí s písnìmi z poslední desky Relativní čas.

Podrobnosti o dalších vítìzích a prùbìhu večera si mùžete přečíst zde.

O ocenìných i dalších interpretech, kteří letos vystoupí na Open Air Festivalu, se více dočtete na www.openairfestival.cz.

Nezapomeňte na akci 1+1 vstupenka zdarma na OAF pro členy O2 Extra Klubu, kde normální vstupenka vyjde v přepočtu na 440 Kč a VIP na 880 Kč! Více informací na www.o2extra.cz/klub.

OAF

Zdroj: OAF
Publikoval: Redakcia GREGI.NET