Hospitality Slovakia: Hviezdne dou Camo & Krooked v Trenčíne!

Už túto sobotu 31. marca sa v Trenčíne uskutoční hudobný sviatok v podaní party Hospitality. Svoj set prídu zahrať top hviezdy vydavateľstva Hospital ako High Contrast či Netsky. Okrem nich sa v priestoroch Výstaviska Expo Center predstaví aj rakúska dvojka Camo & Krooked.

Reinhard Rietsch and Markus Wagner vystupujú ako producentská a djská dvojica Camo & Krooked od roku 2007. Od nasledujúceho roka sa ich tracky začali objavovať na značkách Mainframe Recordings, Viper Records, alebo Breakbeat Kaos. Zlom v kariére prišiel začiatkom roka 2010 s debutovým albumom „Above & Beyond“. Získali zaň prvé miesta až v troch kategóriách: Najlepší producent, Najlepšie video a Najlepší album v rámci Drum & Bass Arena Awards 2011.

Majiteľovi Hospital records Tony Colmanovi neušlo aký talent prichádza z Rakúska, v tom istom roku dvojica podpísala exkluzívnu zmluvu s týmto vydavateľstvom. Okrem úspešných singlov „Turn Up the Music“ a „Climax“, na jeseň minulého roka uzrelo svetlo sveta ich druhý album „Cross The Line“. Obsahuje 14 trackov, v ktorých sa dvojica pohráva medzi hranicami drum and bassu, dubstepu či drumstepu. „Cross the Line“ je plný našlapaných beatov, ako stvorených na parket, na titulnom tracku spolupracovali s talentovanou vokalistkou Ayah Marar.

Skalní fanúšikovia isto vedia, že práve v týchto dňoch vychádza na Hospital album „Between the Lines“, tvorený remixami trackov z albumu Cross the Line. Nachádzajú sa na ňom remixy od Bceeho, Smootha či od Fred V & Grafixa. Rakúska dvojica dodala aj pár nových singlov, na ktorých spolupracovali napríklad s Futureboundom.

V súčasnosti Camo & Krooked ničia parkety na každej akcii, nevynímajúc Hospitality. Ak ste zvedaví, ako znie nový zvuk tejto hviezdnej rakúskej dvojice, určite by ste si nemali nechať ujsť Hospitality Slovensko, ktorá do Trenčína zavíta už túto sobotu. Vidíme sa na parkete!

HOSPITALITY Slovakia
31. 3. 2012, Trenčín – Expo Center
HIGH CONTRAST [uk]
CAMO & KROOKED [at]
NETSKY [bel]
B-COMPLEX [sk]
STAMINA MC [uk]
+ výber špičky sk/cz scény

Hospitality

Zdroj: Hospitality
Publikoval: Redakcia GREGI.NET