Hospitality Prague 2014: 24.10.2014 na výstavisku Expo – Holešovice, Praha.

Jeden z nejúspěšnějších současných drum and bassových labelů Hospital Records se znovu vrací do Prahy. Po úspěšném listopadovém vydání, bude Praha opět hostit známá jména tohoto britského vydavatelství, společně se samotným šéfem Tony Colmanem ( London Elektricity)! Dne 24. 10. 2014 proběhne další díl Hospitality Prague na pražském Výstavišti Expo v Holešovicích.

Na říjnové Hospitality Prague vystoupí přední jména světoznámého drum & bass vydavatelství Hospital Records. Fanoušci melodického drum & bassu, liquid funku se mohou těšit na oblíbenou dvojici ze sousedního Rakouska Camo & Krooked, kteří na letním Let It Roll Open Airu představili svůj live projekt Zeitgeist. Na podzim se do Prahy vrátí se svým DJ setem nabitý novinkami nejen vlastní produkce.

Dalším headlinerem nebude nikdo jiný, než legenda a šéf britského vydavatelství, Tony Colman známý, jako London Elektricity. Tony Colman je na světě už půl století, a své životní zkušenosti umí skvěle využít – má prostě čuch na nové talenty, které vyhledává po celém světe. Jeho DJ set je vždy jedinečná show, plný energických skladeb a především skvělé atmosféry, kterou dokáže Tony Colman vytvořit.

HospitalityPrague_2014_artists700

Fred V & Grafix jsou dalšími headlinery říjnové Hospitality. Od chvíle, kdy tato dvojce podepsala smlouvu s Hospital Records, úspěšně vydala singly jako “Major Happy”, který vyšel na kompilaci Sick Music 3, hitovka “Purple Gates” nebo úspěšné “Goggles EP. Dnes patří mezi plnohodnotné členy Hospital Records a stále pracují na svém zvuku, který je mezi fanoušky velmi oblíbený.

Tom Mundell a.k.a Metrik je londýnský producent, který v poslední době svou produkcí trhá současnou d’n’b scénu na kusy. V neposlední řadě svou technikou za mixem patří mezi velmi schopné DJ’s. Kromě vlastních tracků velice rád pracuje na remixech svých kolegů jak z d’n’b scény, tak z jiných subžánrů elektronické hudby.

Celý večer okoření svým doprovodem mistr ve svém oboru, charismatický Dynamite MC. Zpěvák, MC a skvělý showman se na světové drum & bassové scéně pohybuje už pěknou řádku let. Jeho hlas si fanoušci mohou pamatovat z legendárního tracku Roni Size – Paper Bag či ze spolupráce s Netskyem na tracku The Whistle Song.

Hospitality Prague 2014 se pro letošní rok přesouvá do Křižíkova pavilonu E, oproti minulému ročníku, který se odehrál v pavilonu B. Velikost obou těchto pavilonu je stejná, tedy 1 900 m2. Prostor pavilonu E je naprosto identický s pavilonem B, umístěn je za pavilonem D. Vstupenky na tuto jedinečnou halovou akci je možné pořídit v předprodejní síti Ticketportal.cz do konce srpna za cenu 500 Kč + poplatky prodejce.

Přehled účinkujících: Camo&Krooked, London Elektricity, Fred V & Grafix, Metrik, Dynamite MC + CZ support

Oficiální web: www.letitroll.cz
Facebook event: https://bit.ly/hospitalitycz
Předprodej vstupenek: https://bit.ly/vstupenkyHospitality2014

HOSPITALITYprague2014_flyer

Zdroj: LiR