Horska Chata – New song „Zatratený“!

„Niet už cesty späť, toto je len môj svet…“, veta z novej pesničky Zatratený od Horskej Chaty sa dá vyložiť všelijako. Verný fanúšik si ju bude spievať s pocitom, že z cesty fandenia tejto kapele už nezíde. A prečo by to aj robil?

Kapela Horská Chata sa o svojich fanúšikov príkladne stará a vždy dbá o to, aby potešila novými skladbami, klipom či celým cédečkom. Na konte ich má už päť a posledný nesie názov Best off.

Bol vydaný pri špeciálnej príležitosti, keď sa kapela dožila krásnych aktívnych desiatich rôčkov. Chlapci naň zaradili 21 pesničiek, ktoré tvoria prierez ich tvorby. Okrem fanúšikmi overených hitov na ňom nájdeme aj dve čerstvé novinky, skladby  Nestačil som povedať a už spomínaný song Zatratený. Prvá novinka bola uverejnená hneď pri vydaní albumu Best off a mohli si ju vypočuť tisíce fanúšikov, ktorí zavítali na turné kapely Team, kde bola Horská Chata jediným sprevádzajúcim supportom.

Pesnička Zatratený sa objavila na sociálnych sieťach a bandzone kapely len nedávno a okamžite si získala svojich priaznivcov. Hneď pri zverejnení na server bandzone.cz sa stala najhranejšou skladbou. Dobrý zvuk a chytľavý refrén je to, čo každého nadchne a vryje sa mu do hlavy. Práve na takéto pesničky sme od chalanov z Horskej Chaty zvyknutí.

New song „Zatratený“ si môžete vypočuť na www.bandzone.cz/horskachata alebo taktiež na portáli youtube.com.

Zdroj: Horská Chata