Horkýže Slíže vystúpia v auguste v Bratislave.

Kapela Horkýže Slíže v rámci letných koncertov po Českej republike a Slovensku vystúpi v stredu 11. augusta 2021 aj v bratislavskom Amfiteátri Rača. Limitovaný počet vstupeniek sa predáva exkluzívne cez listocheck.sk: https://listocheck.sk/detail/horkyze-slize-bratislava

Štvoricu kapely Horkýže Slíže z Nitry, ktorú dopĺňa česká basgitaristka Veronika, určite netreba predstavovať. Po viac ako osem mesačnej nútenej pauze od koncertov sa opäť vydávajú na cesty robiť to, čo ich baví a čím sa živia. Na aktuálne koncerty sme prizvali aj pár hostí. Dvoch Á-čkových moderátorov, ktorých, keď zbadáte, urobíte veľké Ó, jedného redaktora a jedného kameramana. Ľuďom sa pomocou prenosového vozu budeme prihovárať live. Všetko zistíte na našich koncertoch hneď v intre, ktoré ani sám neviem, prečo je také.” opisuje nové intro Kuko, ktoré je pre kapelu už neodmysliteľnou súčasťou. Aktuálne dokončievajú nový album, výjsť by mal na jeseň tohto roku. Slíže tiež fanúšikov upozorňujú, aby si lístky kupovali v predpredaji, nakoľko je iba obmedzený počet miest na koncert, ktoré sa môžu predať. Zároveň si treba dať pozor na falošný predaj lístkov, či udalosti na Facebooku. Všetky koncerty má kapela zverejnené aj na ich webovej stránke.

Predkapelou Horkýže Slíže je kapela NoControl, ktorá je zložená z bývalých členov kapiel Metropolis, Brainscan, Head2Down, či The Downhill a podarilo sa im hrať aj pred britskými Bullet For My Valentine. “Kapela NoControl je na scéne od roku 2017 a za tú dobu sme natočili niekoľko videoklipov. V roku 2020 sme vydali náš debutový album “To svet nevidel”, ktorý vyšiel na USB kľúči a bude k dostaniu aj na našom spoločnom koncerte s kapelou Horkýže Slíže v Bratislave. Náš nový singel „Kto bude plakať za tebou”, ku ktorému sme urobili aj animovaný klip, sa teší veľmi pozitívnym ohlasom a na našom bratislavskom koncerte ho predstavíme aj live.” prezrádza Jimi Cimbala.

Lístky na koncert Horkýže Slíže v Bratislave sa predávajú po 15€ cez internetový portál Listocheck.

Udalosť na fb: https://fb.me/e/2gpiNdcmS
Vstupenky: www.listocheck.sk/horkyze-slize-bratislava

Zdroj: TS