Horkýže Slíže odhalili pravdu o svojej strane: Politici si z nás robia srandu, my si robíme srandu z politiky!

Vážnym predstavením novovznikajúcej strany HSPK spôsobili skupiny Horkýže Slíže, Konflikt a v zastúpení aj Polemic minulý piatok menší kultúrny šok! Nikto si nebol istý, či ide o recesiu, alebo fakt, že HSPK má namierené do parlamentu. V pondelok však došlo k odhaleniu, že medzi 26-timi stranami a hnutiami , ktoré sa budú uchádzať o priazeň voličov v budúcoročných voľbách sa HSPK nenachádza… Mítingy však napriek tomu budú, tak ako boli ohlásené, ale vo forme februárového turné skupín ukrývajúcich sa za skratkou HSPK: Horkýže Slíže, Polemic a Konflikt!

Podpredseda HSPK /Hudobnej strany pre každého/ Róbert “Jury” Jurányi zo skupiny KONFLIKT: “Už sme sa nemohli pozerať na ďalšie predvolebné divadielka a tak sme si povedali, že takouto formou odprezentujeme naše turné, ktoré bude tesne pred voľbami vo februári…”

HPSK

Informáciu doplnil predseda HSPK /Hudobnej strany pre každého/ Peter “Kuko” Hrivňák: “Možno naša recesia, v ktorej by sme mimochodom radi pokračovali aj na billboardoch a plagátoch k turné pomôže odľahčiť ťažké predvolebné “kortešačky”, ktorými budeme obklopení o chvíľu z každej strany. Politici pozývajú na svoje mítingy a propagáciu  kapely, teraz si kapely pozvali na svoju propagáciu politiku…Veď kto sleduje čo sa u nás deje ten si musí myslieť, že politici si z nás robia srandu…Tak sme si aj my urobili srandu z nich…”.

Podľa reakcií predovšetkým na sociálnych sieťach je možné skonštatovať, že niektorí ľudia to už prekukli a pochopili hneď ako bola táto skutočnosť ohlásená, ale časť ľudí bude zrejme po tomto odhalení sklamaná, že nebude mať koho voliť. Práve tým ”predseda strany HSPK” Kuko odkazuje: “Miesta, dátumy a časy našich predvolebných mítingov sa nemenia! Bude to plnohodnotné turné s kapelami, s ktorými si super rozumieme aj mimo pódia! Hudobná strana pre každého si dala za cieľ priniesť na Slovensko a pre jeho občanov viac hudby, koncertov a zábavy a tento cieľ aj dodržíme vo forme našej šnúry!”

HPSK

Turné štartuje koncertom v Športovej hale Handlová 3.2. a pokračuje v mestách Šaľa, Liptovský Mikuláš, Považská Bystrica, Bardejov, Humenné, Nitra a 25.2. turné zakončí spoločný koncert v Športovej hale Dubnica nad Váhom. Každý z koncertov začína v rovnakom čase o 18:00hod.

Predpredaj vstupeniek v celej sieti Ticketportal už dnes v cene 7 €.

PREDVOLEBNÉ MÍTINGY HSPK:
03.02.2012 o 18:00h. Handlová – Športová hala Handlová                                      
04.02.2012 o 18:00h. Šaľa –  Mestská športová hala 
                                              
10.02.2012 o 18:00h. Liptovský Mikuláš – Liptov Aréna 
                                        
11.02.2012 o 18:00h. Považská Bystrica – Mestská športová hala
                         
17.02.2012 o 18:00h. Bardejov – Mestská športová hala                                          
18.02.2012 o 18:00h. Humenné –Mestská športová hala                                         
24.02.2012 o 18:00h. Nitra – Mestská hala Nitra – Klokočina                                   
25.02.2012 o 18:00h. Dubnica nad Váhom –Športová hala

Začiatok koncertov: 18:00 hod.
Cena v predpredaji:  7 €

Zdroj: Agentúra DUNA
Publikoval: Redakcia GREGI.NET