Hoofbeats Special – Liquid and Deep Special + Časový line-up večera.

Máš rád liquid prípadne deep a zdá sa ti že ho je na akciách čím ďalej tým menej?? Asi sa ti to naozaj len zdá, pretože už tento piatok t.j. 19.4 2013 sa v Martinskom Base Music Clube uskutoční  už druhé pokračovanie rezidentných nocí dja Adruma, ktoré zmenia názov z prvotného Liquid Base na už dobre známy HOOFBEATS  s podtitulom LIQUID and DEEP Special!!!

Hlavnou myšlienkou tejto akcie je priniesť vám do uší len to najlepšie čo sa objavilo na poli tekutých a deepových beatov, no nie v rámci kvantity, no skôr kvality..;) Aj preto line-up tohoto večera pozostáva len zo  4hrajúcich djs z ktorých každý dostane plnohodnotný priestor na to aby ukázal svoj pohľad na vec. Škoda však zbytočných slov, poďme k tomu , čo vás tento večer  v Base Clube čaká a neminie..

Headlinerom celého večera bude dj a producent , známy aj pod pseudonymom OTEC. Tomuto človeku môžeme byť  vďačný za to že zlomené beaty prenikli svojho času aj k nám. Ako už iste tušíte, ako headliner tohoto večera vám zahrá svoj vyberaný set sám pán !!! GABANNA !!!.

Priekopník dnb na Slovensku. Jeho ranné djské skúsenosti (hrá od r. 1990) patrili hip-hopu. V roku 1993 sa zúčastnil svetového šampionátu v mixovaní DMC v Londýne. Neskôr spolupracoval so známou kapelou Trosky, ako podiový DJ.

Ako prvý na Slovensku prišiel s dnb a spolu s Galaghom založili Drumatique crew. Známy presným mixingom a kvalitnými setmi hráva po celom Slovensku, v blízkom, či ďalekom zahraničí, ako napr. v Rakúsku, Maďarsku, Francúzsku, či v Čechách a na sklonku roku 2005 si zahral v mekke svetového dnb, v Londýne. Ako DJ pôsobí už dlhé roky a je rezidentom večierku Drumatique v bratislavskom Nu Spirit klube. Začiatkom roku 2006 sa začlenil aj do radov Dnb.sk bookingu.

V roku 2008 sa začína venovať produkcii v spolupráci s Floopym a hneď aj vychádzajú ich prvé tracky Alfa a Life na vydavateľstve Boibull, ktoré si môžete stiahnuť napr. aj na Beatporte. V tom istom roku jeho spolupráca s českými Morebeat vyústila do vydania prvého vinylu so skladbou Goodnight na známom holandskom labeli Fokuz LTD. Táto skladba sa dočkala aj remixu od Dose. O rok neskôr vychádza ďalší singel Slowly Down spolu so Smotem na labeli Midnight records.

O kvalitný support sa postarajú aj dvaja ďalší hostia z ktorých jeden k nám bude merať cestu až z ďalekého juhu. Nové Zámky su domovom ďalšieho adrumovho hosťa a tým nie je nik iný ako dj ŠPÁNI, ktorého selekcia vám prinesie slnečné lúče aj k nám do podzemia.

Druhým supportujúcim djom a tiež aj producentom je dj K-PEK , ktorý pochádza z neďalekej  Žiliny, no poslednú dobu pôsobí v BA, kde ho za mixpultom môžete vidiet najčastejšie v Nu-Spirit bare kde na vás z bar stageu sype jeden deep za druhým. Na túto noc prisľúbil ze vytiahne staršie atmo-liquidy, takže sa máte určite na čo tešiť…;)

No a na koniec  sa  vám so svojou 3decks show predstaví  rezident tejto akcie dj ADRUM, ktorý vám na ráno naordinuje dávku liquidu a vyštaví z vás poslednú kvapku energie.

Toto všetko si môžete užiť v štýlovom prostredí  Base Music Clubu len za 2 euromince a ak prídete medzi  prvými čaká vás na vstupe malé prekvapenie…;)

Tešíme  sa na vás všetkých už tento piatok 19.4.2013 v Base Music Clube/ex69 v Martine!!

Časový line-up večera:
21:00 – 22:30  ŠPÁNI  /ZprdeleKlika, Metroclub/ NZ
22:30 – 00:00  K-PEK  /Amplitude, Reverse Audio, Vibration/ ZA
00:00 – 02:00  GABANNA /Drumatique/ BA
02:00 –  04:00  ADRUM  /Base Music Club, Hoofbeats.sk/ MT

Klubová Taxislužba: 0907 077 077

Zdroj: Hoofbeats Slovakia crew