Hoofbeats: Philip TBC sa predstaví v Martine.

Milí fanúšikovia drum and bassu, pomaly sa blížime k dátumu ďalšej Hoofbeats párty. Tento krát sa na nej predstaví česká topka PHILIP TBC ktorý je jeden z najžiadanejších a najskúsenejších DJov.

Na scéne je od roku 1999 čiže jeho bohaté skúsenosti a ovládanie davovej psychózy sa zúročia na preplnených parketoch pod taktovkou dramového beatu. Vystúpil aj na na festivale Pohoda 2005, kam si ho pozval samotný Liam Howlett z legendárnych The Prodigy. Tento talentovaný Dj a producent ma na konte aj niekoľko releasov na labeloch ako je Esprit, Aroma, Big Riddim. Viac info: https://philiptbc.com/bio.html

Ďalší ktorý prijal pozvanie je CESTO z Bassmision crew v Topoľčanoch. Jeho štýl sa pohybuje medzi jump-upom a mainstreamom a postará sa o pozdvihnutie atmosféry.

O support sa postarajú ďalší dvaja česi BUSTER a RELOPTIV… Títo dvaja vás roztancujú formou b2b setu.

https://www.hoofbeats.cz/crew/reloptiv
https://www.hoofbeats.cz/crew/buster

Ďalší účastník nadupaného line-upu bude víťaz súťaže do ktorej sa zapojilo už mnoho talentovaných nováčikov. Súťažné sety si môžete vypočuť na facebook stránke Base Music Clubu https://www.facebook.com/BaseClubMartin

Konečný line-up doplnia už tradične ADRUM a dvojka KNIGHT & RAMIREZ z Hoofbeats crew Slovakia.

V klube sa už môžete tešiť na kvalitný zvuk a svetlá od Thomas Pear acoustics, zaručenú atmosféru a bezkonkurenčných dj-ov ktorí vás budú zabávať až do rána. Bar s najlepšími cenami sa teší na vašu navštevu. Base Music Club sa nachádza v Martine na ulici M.R.Štefánika 27 byvalý club 69.

Line up:
****PHILIP TBC**** /Shadowbox,Espirit Recs/ CZ
***BUSTER b2b RELOPTIV*** /Hoofbeats.cz/ CZ
**CESTO** /Bassmission/ SK
ADRUM /BmC,Hoofbeats.sk/ SK
KNIGHT & RAMIREZ / Hoofbeats.sk/
???? CONTEST WINNER?????

Zdroj: Hoofbeats