Hoofbeats – Martin Resurrection!

Už len pár dní zostáva do veľkej otváracej akcie nového klubu  v Martine. Base Music Club otvorí po prvý krát svoje brány už 11.1.2013 a vy musíte byť pri tom!

Našľapaný zvuk, bohatý svetelný park a celkový vizuál klubu , ktorý vystihuje hlavné motto klubu , to sú lákadlá, ktoré vám ponúka náš nový domov na Slovensku. No a druhé isto nemenej lákavé prekvapenie sme pre vás pripravili v podobe line-upu.

Úlohy hlavnej hviezdy večera sa ujme dj, redaktor a moderátor jedinej čisto drum and bassovej relácie SIGNALL_FM, no predovšetkým super človek LIXX.

Písať siahodlhé životopisy asi moc  zmysel  nemá, takže  ak náhodou neviete kto je Lixx  čeknite si jeho stránku www.djlixx.com.;)

Ako druhý headliner sa predstaví  otec drum and bass scény v našom meste , dj a producent z Púchova PHOE. Tento chlapík sa v minulosti staral o prvé dnb párty u nás , na starom známom Bukkake prepotil tričko nejeden z nás a preto , kto iný ako práve Phoe, by mal byť pri znovuzrodení párty v Martine.?.

Line up doplní dozor z českej Hoofbeats crew,sám zakladatel Hoofbeats crew Joshua. Mal prísť aj zakladateľ populárnej stránky 50000fans dnb, Apoka, no kvoli pracovným povinnostiam musel odvolať svoju účasť. Ako náhradu sme prichystali mladú krv martinského drum and bassu dja Jacoba, ktorý zo začiatku preberie uzimené telá..No a za domáce farby nastúpi ako inak aj trojica chalanov z Hoofbeats Slovakia crewa to menovite Adrum, Knight a Ramirez.

Tešiť sa môžete na masívny 4KW soundsystém , pestrý svetený park a všetko to, bez čoho správna párty nemôže byť..A  k tomu v neposlednom rade príjemný personál  a ľudové ceny na bare.

Zdá sa vám toto všetko v Martine nemožné? Tak neváhajte a dojdite už tento piatok 11.1.2013 do novootvoreného Base Music Clubu..;)

Kompletný časový line up :
20:00 -21:00  Jacob /MT/
21:00 – 23:00  Joshua /Hoofbeats/ CZ
23:00 – 00:30  Adrum /Base Music Club, Hoofbeats/ MT
00:30 – 02:00  LIXX /Signall_FM/ TT
02:00 – 03:30  PHOE /Hydrogen Recs/ PU
03:30 – ????   Knight & Ramirez /Hoofbeats/ MT

 Zdroj: Hoofbeats