Honza Nedvěd sa po dvoch rokoch vracia na pódiá, vystúpi aj v Bratislave!

Najznámejší český folkový pesničkár Honza Nedvěd hlási veľký návrat! Po dvoch rokoch sa opäť rozhodol koncertovať a mieri na Slovensko! Na turné si pozval aj dve skvelé hudobné osobnosti.

Vystúpi so špičkovým klaviristom Jindrom Konířom a hráčom na gitaru a ukulele Pavlom Helanom. Skvelý hudobník Honza Nedvěd oslávi so slovenským publikom 50. výročie na hudobných pódiách! Po Žiline, Kremnici a Bojniciach ukončí turné v bratislavskom Stredisku kultúry Bratislava – Nové Mesto. Fanúšikov poteší známymi hitmi „Kohout“, „Podvod“, či „Bible“, ale aj pesničkami z posledného CD „Souhvězdí jisker“. Nenechajte si ujsť bratislavský koncert Honzu Nedvěda 18. decembra v Stredisku kultúry na Vajnorskej ulici!

Honza-5

Český folkový a trampský pesničkár Honza Nedvěd sa po dvoch rokoch vracia na hudobné pódiá a hneď mieri na Slovensko! Po Žiline, Kremnici a Bojniciach ukončí turné v bratislavskom Stredisku kultúry Bratislava – Nové Mesto.

„Slovenské publikum úžasne reaguje na naše koncerty. Nabíja nás to, za čo veľmi ďakujeme! Cítime, že ich to baví. Sme radi, že si s nami spievajú a tešia sa zo spoločných chvíľ na koncerte,“ vyznal sa Honza Nedvěd. 

Honza Nedvěd oslávi so slovenskými fanúšikmi polstoročie na hudobnej scéne. Počas tohto obdobia vydal vyše 20 albumov. Naposledy CD „Souhvězdí jisker“.

Honza-2

„Stále koncertujem a skladám s veľkou chuťou. Na „Souhvězdí jisker“ máme veľmi dobré ohlasy. Album pochválil dokonca aj otec mojej manželky Pavlínky, ktorý sa so mnou inak veľmi nerozpráva,“ dodáva s úsmevom Honza Nedvěd.

Na Slovensku vystúpi Honza Nedvěd s vynikajúcim klaviristom, dirigentom, skladateľom a aranžérom Jindrom Konířom a pesničkárom, hráčom na gitaru a ukulele a skladateľom Pavlom Helanom.

„Určite zaznejú moje najznámejšie skladby „Kohout“ „Podvod“, či „Bible“, ale tiež pesničky z posledného CD „Souhvězdí jisker“. Teším sa, ako na ne budú slovenskí fanúšikovia reagovať naživo,“ netají radosť Honza Nedvěd.

Honza-3

Slávny pesničkár Honza Nedvěd ukončí turné v Stredisku kultúry Bratislava – Nové Mesto.

„Honza Nedvěd u nás vystúpi v rámci úspešného projektu „Folk country sála alebo koncerty na želanie“, ktorý v stredisku organizujeme už 13-ty rok. Kedysi dávnejšie u nás niekoľko krát koncertoval a vždy mal obrovský úspech. Verím, že tento raz to bude rovnaké, “ vraví riaditeľka Strediska kultúry Bratislava – Nové Mesto Mária Priečinská.

Vstupenky na turné Honzu Nedvěda si môžete zakúpiť na www.ticketportal.sk Na koncert v Stredisku kultúry Bratislava – Nové Mesto na Vajnorskej ulici číslo 21 sa dajú kúpiť aj v utorok a v stredu medzi 16:00 a 19:00.

Inzerát-Honza-Nedvěd-2015---leták.jpg-

Zdroj: Propaganda House s.r.o.