Homes má nový singel a ohlasuje debutový album!

21 ročný slovenský songwriter a producent Homes sa do povedomia dostal svojimi spoluprácami so zvučnými menami československej hudby, akými sú napríklad Ego, Ben Cristovao, či Kontrafakt, s ktorými spolupracoval na skladbách „Keď Prídem Domov“ z Egovho albumu Precedens, „Chybíš“ z albumu Kontakt od Cristovaa či „V Korunách Stromov“ na Kontrafakt albume Real Newz. Tieto skladby prezentoval aj naživo na Egovom Precedens Tour či na vypredanom koncerte Bena Cristovaa v pražskej O2 Aréne.

Sólovo sa uviedol v roku 2018 prvým singlom „Younger Sun“, ktorým sa ukázal unikátnym melancholickým zvukom inšpirovaným zahraničnými indie a folkovými umelcami, spojeným s netradičným spevom vo falzete. Ten zaujal aj Rádio FM, ktoré ho pozvalo single zahrať v živom vysielaní. Od „Younger Sun“ vydal ďalšie dva single, „loveable“ a „Thaw“, nesúce sa v podobnej atmosfére.

Teraz sa Homes hlási novým singlom „Liberation“, zároveň s ktorým ohlasuje svoj debutový album Liberation, ktorý vychádza 31. 1 a obsahuje 8 skladieb. Album bude dostupný aj vo fyzickej forme ako CD, ktoré už je možné si predobjednať aj s podpisom cez Spinaker. Album neobsahuje hostí, bol napísaný, nahraný a produkovaný Homesom v jeho domácom štúdiu.

Podobne ako v predošlých singloch sa aj „Liberation“ nesie v melancholickom duchu a postavený je najmä na akustickej gitare, emotívnom speve vo falzete, pridávaní sa nástrojov a postupnej gradácii, ktorá zaručí, že si skladba udrží pozornosť poslucháča od začiatku do konca.

LUFU ALBUM TRACKLIST:

  1. Motherish
  2. Younger Sun
  3. Vessel
  4. loveable
  5. Thaw
  6. Liberation
  7. Do You Love Me?
  8. Solace

Zdroj: TS