Hokejista Marek Uram pokrstil veľkolepý FitCamp!

Kuly zo skupiny Desmod, Zuzana Smatanová či Zora Czoborová sa zišli na otvorení multifunkčného športového areálu FitCamp! Moderný komplex pokrstil vlastným dresom hokejista Marek Uram!

Nielen líder skupiny Desmod a hokejový majster Marek Uram si môžu zašportovať v novootvorenom FitCampe. Komplex na Drieňová ulici nadväzuje na tradíciu obľúbenej športovej destinácie v Ružinove a ponúka komplexné možnosti cvičenia – CrossFit, Zumbu, Spinning, Pilates. Na slávnostnom otvorení zaspievala speváčka Zuzana Smatanová trefnú skladbu „Dnes sa mi nechce nič“!

„Ja do fitness centier vôbec nechodím. Ja si robím fitcentrum doma. Mám činky a dvíham ich v podstate každý deň! Zistila som totiž, že moja gitara je ťažká a keď ju nosím, potrebujem mať silu. Čiže cvičím nie na odbúranie tuku, ale na spevnenie ramien a rúk.“ Vysvetlila s úsmevom Zuzka Smatanová.

Nový FitCamp prišla podporiť aj skupina Desmod. Jej líder Kuly má s činkami veľké skúsenosti…

„Mám veľmi rád všetky činky – kura-činky, kača-činky, husa-činky… Ja naozaj ale cvičím, ale veľmi nepravideľne a amatérsky. Snažím sa štyri krát do týždňa. Ja však milujem jedlo a jedlo miluje mňa. Ale, keď sa raz zapriem, tak ako to bolo s fajčením, tak to bude zo dňa na deň…“ Vtipne dodal Kuly.

Športovisko prišla podporiť aj majsterka sveta  v aerobiku Zora Czoborová. Krstným otcom FitCampu sa stal známy hokejista Marek Uram. Areálu podaroval vlastné tričko.

„Toto je krásne fitnesscentrum, tu bude radosť cvičiť! Ja trénujem vlastne povinne, je to súčasť mojej prípravy. Okrem hokeja si rád zahrám futbal, tenis a zajazdím si na koliečkových korčuliach.“

Multifunkčný športový komplex FitCamp Drieňová, zahŕňa futbalové ihrisko so 400-metrovým atletickým oválom, tri tenisové celoročné kurty, multifunkčné turfové ihrisko, dva beach volejbalové kurty, streetballové ihrisko a priestranné fitness centrum.

„Výnimočnosť tohto športoviska je jeho komplexnosť. Dá sa cvičiť vonku aj vnútri. Máme fitness centrum veľké 1500 štvorcových metrov. Ako prvý ponúkame plnohodnotné a licencované CrossFit cvičenie. Máme prijateľné ceny a chceme, aby bol FitCamp dostupný pre všetkých!“ hovorí majiteľ FitCamp Drieňová Andrej Gabura.

Športový komplex FitCamp Drieňová zahŕňa aj detské ihrisko, reštauráciu a pohodlnú možnosť parkovania. Viac informácií nájdete na www.fitcamp.sk

Foto: Roman Gabura
Zdroj: Propaganda House s.r.o.