Hip Hop 4ever!: 17. júna v Imperium Musicland!

Jednou za čtvrt roku se v severočeských Lounech koná nejvìtší regionální hip hop párty s názvem HIP HOP 4EVER! Předchozí díly HH4EVER slavily obrovský úspìch a rekordní návštìvnosti tomu byly jasným dùkazem.

Po čtvrt roce se uskuteční další díl této nejvìtší párty v regionu severozápadních Čech a místem konání této velké letní klubové události budou opìt Louny a Imperium Musicland. Datum je stanoven na pátek 17. června 2011 od 21:00.

Co všechno tì tentokrát bude na letním dílu HIP HOP 4EVER! čekat?

V první řadì podobný koncept akce, který jste zažili na minulých dílech, tzn. bìhem noci se postupnì vystřídají všechny elementy hip hop kultury. Ve speciálních DJ setech se představí pořadatel akce a lounský rodák DJ Kwé (Radost FX Praha), DJ Saybon (Black Dynasty Praha) a DJ Bart (Most). Párty bude i tentokrát moderovat mìlnickej mafyán Pan Radu, kterého všichni dobře znáte z Óčka.

Breakdance bude tu noc tradičnì reprezentovat nejlepší česká breakdance skupina Pentifull Crew (Pentifull.cz , Praha), které doplní speciální hosté z Ruska atd. Ano, přesnì ti Pentifull Crew, kteří začátkem kvìtna vyhráli prestižní soutìž Battle Of The Year CZ+SK 2011. Přijď jim osobnì pogratulovat a zakalit s nimi na baru! Na programu večera nebude opìt chybìt nejvìtší severočeskej freestyle battle o ceny za 30.000,- (hodnotné vìci od sponzorù akce včetnì luxusního mobilu značky Nokia!). Takže pokud víš o nìkom z tvého okolí, kdo si troufne na tenhle freestyle battle, předej mu info, přihlášky budou opìt na místì u moderátora akce v čase 21-22h.

Gró celé akce – živej rap bude na červnovém díle HIP HOP 4EVER! reprezentovat mladá krev domácího rapu – Malý Man, který tu noc pokřtí své dlouho očekávané debutové album „Indigový Chlapec“. Na jeho velký křest dorazí nìkteří hosté z jeho alba jako například Suvereno (2H+/SK), zpìvačka Baška (SK), Jay Diesel a řada dalších. Záda mu bude krejt DJ Lu2. Tìš se na jeho velkou show se spoustou hostù, bude to TOP!

Vrcholem letního dílu HH4EVER bude vystoupení nejúspìšnìjšího slovenského rappera, který si říká Rytmus (SK). Ten byl v Lounech naposled ještì se skupinou Kontrafakt v roce 2009. Od té doby vydal úspìšné album „Král“ s kterým se chystá přijet rozbít Louny. Zároveň zazní i starší vìci z dob KF + novinky z připravovaného alba „Fenomen“, takže si rozhodnì nenechej ujít jeho živou show, kterou osobnì považujeme za nejlepší živé vystoupení, co mùžete široko daleko vidìt. Rytmus sólo poprvé v Lounech, buď u toho!

Osobní pozvánka od Rytmuse zde:

Více informací o této letní monstr akci včetnì časového line upu prùbìžnì nalezneš na www.facebook.com/kwehiphop4ever a webech www.hip-hop.cz, www.bbarak.cz. Vstup na akci 150,- Kč a akce je bez vìkového omezení. Start úderem 21:00 a jede se až do ranních spojù (vlak/bus). Pro prvních 100 návštìvníkù akce bude připraven welcome drink Gambrinus XCLNT. V prostorách klubu navíc opìt vyroste Nintendo Zone!

Zapomnìli jsme na nìkterý element hip hop kultury? Ne ;-) Hned na druhý den po akci probìhne od cca 11:00 na lounském legálu u autobusáku Montana Graffiti Jam, na který dorazí malovat pozvaní writterz. Nebudou též chybìt lidi, kteří přijeli malovat do Loun v roce 1999 na historicky první Kwérovo akci. Tìš se na jejich production!

Facebook událost: https://www.facebook.com/event.php?eid=216712631680770

V závìru bychom rádi podìkovali všem partnerùm, kteří podporují tuto velkou událost. Bez jejich pomoci by se takhle velká akce nemohla konat. Jmenovitì posíláme díky pro hlavního partnera akce – adidas Originals a partnery ČEZ, Gambrinus XCLNT, Nokia, Nintendo 3Ds, Becherovka Lemond, Sigg, Dotz, Styx, Storm Watches, Montana Cans a Radio Relax.

Nezapomeň! Pátek 17. června 2011 od 21:00 Imperium Musicland Louny a další díl nejvìtší hip hop párty v regionu. Buď u toho. HIP HOP 4EVER!
    

HipHop4ever

Zdroj: 360 Production
Publikoval: Redakcia GREGI.NET