Hidden Road: Po viacerých úspešných projektoch štartujú aj videoblog!

Možno ste už o nich počuli, možno ešte len počuť budete. Po niekoľkých úspešných koncertoch pred kapelami ako sú Zóna A, Slobodná Európa, IMT Smile či Hex chalani z Hidden Road navštívili aj rádio Expres. Sem boli pozvaní ako špeciálny hosť.

Vidieť ste ich mohli aj v jednej z dokrútok v reláci Reflex na Markíze a najnovšie si vymysleli svoj vlastný projekt – Online Show. Jedná sa o koncerty organizované zo štúdia a vysielané naživo formou videa cez internet. S týmto nápadom sú zatiaľ jediný na Slovensku aj v Česku. Zatiaľ urobili len štyri online koncerty, z čoho posledný z nich mal až 950-člennú návštevnosť! Najbližší online koncert plánujú niekedy na jar, presný dátum ešte neprezradili.

Dopyt fanúšikov však rastie a keďže chalani sú z rôznych miest Slovenska, rozhodli sa pokračovať vo video tvorbe a založili si na YouTube nový playlist – blogs! Sem sa rozhodli pridávať tie najobyčajnejšie chvíle a zábery z ich kapelového života a aspoň takto sa priblížiť svojim fanúšikom.

„Je ťažké sa len tak stretnúť, precestovať pritom 150 kilometrov a venovať sa fanúšikom. Sme z rôznych miest, napríklad ja som z Púchova, Kamko z Považskej a zbytok máme v Bratislave. Takže keď už sa nemôžeme až tak často stretávať s fanúšikmi naživo na koncertoch a podobne, riešime to takto (smiech). Svet je virtuálny, my sme tiež virtuálny, o tom je aj náš najnovší song – Virtuálna Pantomíma. Ale my sa snažíme práve prepojiť túto virtualitu aspoň kúsok s realitou. „ (Marek Koleno – bubeník)


„Častokrát je to veľmi náročné, pretože málo skúšame, málo hrávame. Je to ťažké, každý máme svoje povinnosti, prácu, školu, niektorí frajerky… Všetkým sme doteraz ukazovali len dobré stránky našej kapely a tak prišlo k omylu. Veľa ľudí si myslí, ako sa máme super a ako všetko fičí. V podstate je to pravda, ale nikto si nevie predstaviť, koľko ťažkej práce a koľko problémov sa skrýva za všetkým, naozaj všetkým čo robíme. Všetko má svoju cenu a každý platí. My niesme výnimka. A aj to by sme chceli prinášať časom v našom blogu. Prvé video o tom síce vôbec nehovorí, ale možno druhé, tretie (smiech)“ (Sorizzo – manažér)

Chalani, držíme palce a samozrejme prajeme všetko dobré, nech má váš blog čo najviac pozitívne naladených videí.

Zdroj: Bc. Slavomír Siska
Publikoval: Redakcia GREGI.NET