Hidden Road: Milujeme pláže s bielym pieskom.

Chalani z kapely Hidden Road točia nový videoklip. Fanúšikovia sa môžu opäť pripraviť na hviezdne obsadenie. Po dvoch úspešných projektoch s hviezdami slovenských seriálov si pozvali krásnu Dominiku Žiaranovú a vydali sa k moru. Polovicu celého klipu totiž točili na Malorke, no tentokrát pribudnú aj pochmúrnejšie scenérie, rozbúrené more a chodník v oblakoch.

„Išli sme pôvodne na Malorku so zámerom natočiť čo najviac záberov na malebných plážach s bielym pisekom, ale ako na potvoru bolo zamračené celých sedem dní!“, prezradil nám frontman Jerry. Napriek tomu však natáčanie pokračovalo, avšak takmer celý projekt sa musel prepracovať a rozzáberovať úplne inak, ako bolo v pôvodnom pláne. Videoklip sa tak predražil až o niekoľko tisíc eur.

„Je síce pravda, že počasie nám skomplikovalo celé natáčanie, ale ja si myslím, že to vôbec nebolo na škodu. Máme vynikajúce zábery so silnou emóciou a osobne si myslím, že náš nový singel opäť chytí ľudí za srdce.“ povedal Kamil, basgitarista kapely.

„Milujeme pláže s bielym pieskom, majú svoje čaro a pôsobia exoticky. Nehovoriac o priezračnej azurovej vode, ktorú má rád asi každý. Síce sme nenatočili všetko ako bolo v pôvodnom pláne, no myslím si, že máme nejedno eso v rukáve. Nový singel Hľadáš, čo máš, nás posunie o veľký kus vpred, je tam dobrý text, kde sa veľa ľudí isto nájde. Môj odhad je až cez 100 000 pozretí na YouTube za prvý týždeň“ – tak znejú odvážne slová manažéra. Necháme sa prekvapiť, klip si môžete pozrieť v pondelok, 20. 5. 2013 na YouTube stránke kapely.

Zdroj: Sorizzo Art Production s.r.o.