Hexácky hit „Keď sme sami“ je jednotkou v top rebríčku skladieb na iTunes!

Skupina Hex valcuje slovenský éter hitom „Keď sme sami“. Teraz si Hexáci pripísali na konto ďalší úspech! Singel dosiahol vrchol v rebríčku top skladieb na iTunes a prepracoval sa na prvé miesto! Nezaostáva ani klip, ktorý má na youtube takmer 400 tisíc prezretí!

Kapela Hex si na konto pripísala ďalší úspech! Hexácky  hit „Keď sme sami“ dosiahol vrchol v rebríčku top skladieb na iTunes a prepracoval sa na prvé miesto! Predbehol tak megahviezdy ako Pink či OneRepublic.

„Keby som bol autorom tejto piesne v USA a bol regionálne prvý v iTunes, znamenalo by to neuveriteľne veľa, a nielen duševne. Takto je to milá morálna satisfakcia, z ktorej sa úprimne teším.“ Konštatuje autor hudby a textu Martin „Fefe“ Žúži.

HEX

„Znamená to, že sa skladba „Keď sme sami“ páči veľa ľuďom rôznych vekových kategórií a že je to naozaj hit! A z toho mám samozrejme radosť. Keby sme tak vedeli ten recept, ako to vlastne funguje… Ale nakoniec je to na našej práci aj pekné, že nevieš dopredu, ako to dopadne.“ Dodáva spevák a autor hudby Peter „Ďuďo“ Dudák.

Skladba „Keď sme sami“ je úspešná aj v obrazovej podobe. Videoklip z nahrávania v štúdiu, ktorý má na svedomí bubeník Hexu Tibor Szabados, má na youtube takmer 400 tisíc prezretí!

„Skladba je ako dúšok zo zázračného prameňa. Kto je čistého srdca po dúšku omladne, kto nie, padne na mieste mŕtvy ako podťatý. Je mimoradne toxická pre ortodoxných metalistov, srandistov či hiphoperov…“ S humorom komentuje úspech skladby autor hudby a textu Martin „Fefe“ Žúži.

HEX

Hit „Keď sme sami“ sa objaví na pripravovanom výberovom dvojalbume, ktorý mal vyjsť už za mesiac.

„Kvôli obalu 2CD, ktorý bude zároveň aj knihou, sa krst posunul na začiatok novembra. Ale predpokladám, že už v priebehu októbra sa bude dať album stiahnuť digitálne.“ Prezrádza plány Peter „Ďuďo“ Dudák.

Skupina Hex je na hudobnej scéne od roku 1990 a hrá v zostave Peter „Ďuďo“ Dudák – spev, gitara, klávesové nástroje, Tomáš „Yxo“ Dohňanský – basová gitara, vokály, Martin „Fefe“ Žuži – gitara, Tibor „Tÿbÿke“ Szabados – bicie nástroje. Výberovka bude obsahovať novinku a bonusové CD, ktoré nahrajú spriatelené skupiny Para, Puding Pani Elvisovej, Le Payaco alebo Polemic.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.