Hero – spoločná pieseň Micka Jonesa, Paula Simonona, Franka Oceana a Dipla.

Converse dlhodobo podporuje hudobnú scénu projektom „Three Artists. One Song“. Momentálne je vonku ďalšia pieseň na ktorej sa podieľali legendárni hudobníci ako Mick Jones (The Clash, Big Audio Dynamite), Paul Simonon (The Clash, The Good, The Bad & The Queen), oceňovaný umelec Frank Ocean a medzinárodne uznávaný producent Diplo. Skladba s názvom Hero je zdarma na stiahnutie pre fanúšikov z celého sveta na Conversemusic.Tumblr.com.

„Spolupráca s Mickom a Paulom bola ako splnený sen, a keď se pridal i Frank, nemalo to zkrátka chybu,“ povedal Diplo. „Ten zážitok bol prosto skvelý.“

Rovnako ako predchádzajúce nahrávky od Three Artists. One Song je i Hero jedinečný singel, v ktorom sa spájajú bohaté skúsenosti všetkých umelcov v jednej výnimočnej skladbe. Pieseň bola zčasti nahrávaná v Studio 13Londýně i na vzdialenom Havaji a v Los Angeles. Hudobná vynaliezavosť Paula Somonona, Micka Jonesa, Dipla a Franka Oceana se tak podpísala na jedinečnom počine, ktorý nabíja v každom tóne.

„Converse stavia na kreativite a jej neustálom rozvíjaní. Vďaka tejto spolupráci sa nám podarilo prekročiť jej hranice, a tak nastavit latku ešte o nieco vyššie,“ uviedol Geoff CottrillConverse VP/GM Brand & Segments.Každý z týchto umelcov je majstrom vo svoojom obore a my sme nadšení, že môžeme tak inovatívnu pieseň zdieľať s fanúšikmi z celého sveta a vychutnávať si ju spolu s nimi.“

Hero je už deviatym songom v prestížnej sérii singlov od Three Artists. One Song. Medzi predchádzajúce nahrávky patrí napríklad skladba DoYaThing z roku 2012 od polovice dua Outkast, Andreho 3000, duchovného otca LCD Soundsystemu Jamese Murphyho a svetovo nejúspešnejšej animovanej skupiny Gorillaz. Dalej pieseň Warrior od Marka FosteraFoster the People, alebo popovej speváčky Kimbry a DJ A-Traka.

Na vypočutie tu: https://www.youtube.com/watch?v=7xIv1K7QQDI
Zdarma na stiahnutie: www.conversemusic.tumblr.com.

Converse_3A1S_Hero

Zdroj: Allmedia4U s.r.o.