Hernan Cattaneo sa už tento piatok predstaví v Le Bar!

Už iba niekoľko dní ostáva do návštevy housového djského majstra z Argentíny, Hernana Cattanea v Bratislave!

Už nadchádzajúci piatok bude mať 100 fanúšikov tohto pána jedinečnú príležitosť zúčastniť sa hudobného príbehu, ktorí vám minimálne počas 3. hodín tento djský fenomén rozpovie. Jeho ostatná návšteva potvrdila, že to vždy stojí za to, a ani v tomto prípade to nebude inak!

Le Bar_1

Nič na tom nezmení ani počasie avízované na piatok, ktoré nás prinútilo presunúť túto párty do uzatvoreného priestoru, aby bol váš zážitok z tejto párty uchránený od dažďa a vetra. Presunieme sa však len niekoľko sto metrov od zámýšľaného miesta konania a to priamo k brehu Dunaja. Práve tam totiž nájdete priestory Le Baru, ktorý poskytuje nielen otvorenú a krytú terasu, ale aj vnútorný bar s priestormi na sedenie, klimatizáciu a všetko to čo ku skvelej párty patrí. Tento nájdete na rohu nábrežia Galérie Eurovea priamo pri brehu Dunaja.

Le Bar_2

Všetci tí, ktorí budú mať zakúpené vstupenky v predpredaji, dostanú možnosť vybrať si 3. (áno dobre čítate) tri kusy alkoholických drinkov z viacerých druhov alkoholických nápojov ako privítanie na túto párty – je možné si brať tieto welcom drinky aj postupne J.

Le Bar_3

Ak nemáte svoju vstupenku už vo vrecku, ešte stále máte príležitosť kúpiť si jeden z niečo vyše tri desiatky ostávajúcich lístkov, ktoré sa však každým dňom míňajú.

Kontakt: hernancattaneo.muza@gmail.com
Predpredaj: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?ID=19604
FB Event: https://www.facebook.com/events/1501961923358122/

HC.LEBAR.A3

Zdroj: Organizátor