HEREC A ZPĚVÁK KIEFER SUTHERLAND PŘIVEZE DO PRAHY SVÉ TŘETÍ ALBUM

Kiefer Sutherland je více než třicet let profesionálním hercem s rolemi ve filmech jako Stůj při mně, Mladé pušky, Hráči se smrtí, Pár správných chlapů a Melancholia. Hrál i v TV sériích 24 hodin a Designated Survivor.

V neděli 9. července se Kiefer Sutherland vrátí do pražského Lucerna Music Baru v rámci turné So Full Of Love, aby svým fanouškům představil třetím album Bloor Street. Vstupenky na sezení (1290 Kč) a stání (839 Kč) pořídíte od středy 1. února 11:00 na musicbar.cz a goout.cz: https://musicbar.cz/cs/program/kiefer-sutherland-us-2/

V roce 2016 vydal Sutherland na svém vlastním labelu Ironworks debutovou desku Down In A Hole. Druhá kapitola na hudební cestě, během níž Sutherland odehrál stovky koncertů, vyšla o tři roky později a nese jméno Reckless & Me. Pochvalné recenze přinesl deník The Guardian, který uvedl, že „country hudba akční hvězdy nasáklá whisky je skutečně dojemná“, zatímco Rolling Stone si všiml jeho „ostrého vokálu smíšeného s vášní“.

Aktuální album Bloor Street, které vyšlo na začátku roku 2022, představuje bohatou škálu zvuků. V písni Two Stepping In Time Kiefer zrychluje tempo a odvážně se pouští na půdu rocku, aby vyprávěl příběh o lásce, která všechno změní. Toto téma pak dále rozšiřuje ve skladbách So Full Of Love a Chasing The Rain. Překvapení se pak objevují i v dalších písních: překvapivě něžná County Jail Gate vypráví příběh celoživotního zločince, který se nemůže udržet mimo vězení, zatímco čistější produkce Goodbye se nese ve stylu Stax R&B. Album Kiefer uzavírá dojemným duetem Down The Line, který přináší stejnou měrou bolest a naději.

Album produkoval a mixoval několikanásobný držitel Grammy Chris Lord-Alge (Keith Urban, Carrie Underwood) a nahrávalo se ve studiu PLYRZ v Los Angeles.

Lucerna Music Bar & D Smack U Promotion present
Kiefer Sutherland / US
So Full Of Love Tour
9. 7. 2023, doors 20:00
Lucerna Music Bar, Praha
www.musicbar.cz
Vstupenky v předprodeji od 1. 2. 11:00 na musicbar.cz a goout.cz:
Sezení na balkoně 1290 Kč
Stání 839 Kč.
Vstupenky online: https://musicbar.cz/cs/program/kiefer-sutherland-us-2/
Facebook událost: https://www.facebook.com/events/717704859960619
Ticket link: https://musicbar.cz/cs/program/kiefer-sutherland-us-2/

Zdroj: TS