Hentai Corporation, jedna z najlepších ale aj nekontroverznejších kapiel sa predstaví vo Fléde!

Bobři honěj’ ko..ta” – tak okomentoval jeden z veteránů rockové branže známý klip Equilibristic Brides kapely Hentai Corporation poté, co byl krátce před jeho shlédnutím svědkem jedné z mimořádně povedených eskapád frontmana kapely v zákulisí nejmenovaného velkého českého festivalu.

Ale i on přiznává, že jak kapela naživo, tak i jejich nahrávky, zejména pak pozdně – debutové album se snadno zapamatovatelným názvem The Spectre Of Corporatism: Starship Shaped Schnitzels From Planet Breadcrumbs Are Attacking A Giant Tree Monster Who Has A Vagina And Holds Hitler Hostage patří k tomu nejdravějšímu a nejzajímavějšímu, co lze na současném českém rockovém kolbišti uslyšet, uvidět a zažít. Ačkoli až brutální pestrost slovníku a leckdy ne zcela roztomilé manýry může Radku Škarohlídovi závidět i současný český prezident (přes zjevnou snahu po zdokonalení z poslední doby), neztrácí se v projevu trash rock’n’rollových Hentai Corporation, to nejdůležitější, co je činí výbornou kapelou: energie, spontánnost provázená zvladnutým řemeslem, muzikantská neotřelost, pestrost melodických nápadů a aranží.

d86d30b5-6eb0-459a-afe4-b58f83366bdc

Koncert Hentai Corporation s podporou pražských alternativně harcoreových JegR a   brněnské emocionálně chlistcoreové sestavy  The Fly Eyes v klubu Fléda začíná ve čtvrtek 13. listopadu od 20 hodin, vstupenky v předprodeji stojí 130 Kč, na místě u pokladny pak budou za 170 Kč.

Hentai Corporation vznikli v roce 2005 a během svého působení si především díky nenapodobitelnému živému projevu na scéně vydobyli pověst jedné z nejšílenějších kapel české klubové scény. Vydali dvě EP, Fuck You Like A Chameleon (2008) a Dokktor Zaius (2011). V roce 2012 pak následoval singl Neurol Machine a největší poprask zatím způsobili svým prvním videoklipem k písni Equilibristic Brides, který spatřil světlo světa v říjnu 2013 (jó, to je ten s bobrama). Na konci téhož roku pak vyšlo dlouho očekávané album s poetickým názvem The Spectre Of Corporatism: Starship Shaped Schnitzels From Planet Breadcrumbs Are Attacking A Giant Tree Monster Who Has A Vagina And Holds Hitler Hostage, které již dokázalo plně přenést energii a vyhranost kapely spolu s až nečekanou hudební vyzrálostí a nápaditostí do tradičního záznamového formátu.
Na koncertě dále zahraje pražské trio JegR, které o své hudbě říkají: “Je to mix všeho, tvrdší hudba s alternativním nádechem – lehce neortodoxní…” Druhým supportérem na Flédě bude brněnský band The Fly Eyes, banda hipíků a intelektuálních alkoholiků hrajících emocionální chlistcore

Hentai Corporation
web: https://bandzone.cz/hentaicorp
yt:https:// https://youtu.be/aC3aV7bJbr4
fb: https://www.facebook.com/hentaicorp 

JegR
web: https://bandzone.cz/dzegr
yt: https://www.youtube.com/watch?v=4vy0Hmk2
fb: https://www.facebook.com/pages/JegR/1399392713668836

The Fly Eyes
web: https://bandzone.cz/theflyeyes
yt: https://www.youtube.com/watch?v=b6JMX7_X
fb: https://www.facebook.com/theflyeyes 

fcb event: https://www.facebook.com/events/327251090775702/

Předprodeje:
https://fleda.cz/vstupenky

Pořadatel akce:
https://fleda.cz/kontakty/level-b-production

Zdroj: Fléda