Henry Rollins vystúpi prvýkrát na Slovensku s novou šou Good To See You!

Americký spevák, herec, moderátor, komik a aktivista Henry Rollins je na scéne mimoriadne aktívny už niekoľko desaťročí, no na Slovensko jeho kroky ešte neviedli. Zmení sa to začiatkom roka 2023, kedy v rámci svojho nového svetového turné s názvom Good To See You prvýkrát vystúpi v Bratislave.

Pri snahe opísať osobu Henryho Rollinsa máme tendenciu vtesnať čo najviac prívlastkov do jednej vety. Ako píše Washington Post, „Henry Rollins je mnoho vecí – diatribista, spovedník, provokatér, humorista, dokonca aj motivačný rečník… Je to nadšený a pútavý diskutér.“

„Ikona punk rocku. Básnik hovoreného slova. Herec. Spisovateľ. DJ. Je niečo, čo tento chlap nedokáže?“ pýta sa Entertainment Weekly. TV Guide ho nazval výstižne „renesančný muž“, ale ak by sa dali všetky aktivity Henryho Rollinsa zredukovať na jediné slovo, toto slovo by nepochybne bolo „workoholik“.

Keď Henry Rollins necestuje, uprednostňuje nabitý pracovný rozvrh plný vystúpení ako herec (Lost Highway, Sons Of Anarchy, H.E.A.T.), autor, dídžej, dabingový herec a moderátor televíznych relácií, a to je len zlomok činností, ktoré mu plnia kalendár. Henry Rollins cestoval po svete ako rečník, ako frontman legendárnych Rollins Band a zakladateľov hardcoru Black Flag, ale aj ako osamelý cestovateľ s neukojiteľnou zvedavosťou, ktorý uprednostňuje opustené miesta bez ciest v krajinách ako Nepál, Srí Lanka, Sibír, Severná Kórea, Južný Sudán a Irán.

Na turné Good To See You 2023 bude Henry Rollins rozprávať o udalostiach svojho života v krátkom období pred pandémiou od svojho posledného turné a ako sa veci za posledných niekoľko mesiacov stali ešte podivnejšími. Bolo to prinajmenšom zaujímavé obdobie, z ktorého má mnoho skvelých príbehov a budú prerozprávané na tomto turné.

Na jeho šou sa môžete tešiť už 4. februára 2023. Vstupenky sú od dnes v predaji exkluzívne v sieti Predpredaj.sk, pričom prvých 100 kusov pre tých najrýchlejších bude za zvýhodnenú cenu 25 Eur a následne sa bude cena zvyšovať.

Zdroj: TS