HellRoad 2: Rozhovor Dj Hammond!

Pozor, už len pár dní nás delí od skvelej párty v Cotton Clube! HellRoad totiž navštívi blázon dj Hammond! Pre dnešnú newsku sme si ho trochu prevetrali. Len tak zo srandy sme si šupli tento rozhovor do gúgl tranzlátoru a okrem odpovedí ktoré nám Hammond ponúkol sme sa dozvedeli aj to, že španieli sú lokomotívy a Xavorr je priateľ lokomotívy zo Španielska :)

HR: Čavko, klasická otázka, ako sa máš?
DJ HAMMOND: Ahoj, klasická odpoveď znie: mám sa dobre, ďakujem za opýtanie. A ako sa majú ľudia na Slovensku?


HR: Momentálne je v predaji viacej tvojich hitov, ktoré pozná každý hardtechno fanúšik. Starý známy „Deadly Spring“, „The Spring Is My Love“, ukážka tracku „Hawaiian Blue Cheese“ obehla už asi každého. Máš nejaké konkrétne spomienky ku tvorbe týchto skladieb? Niečo, čo Ťa inšpirovalo?
DJ HAMMOND: Samozrejme mám veľa osobných spomienok týkajúce sa týchto skladieb, niektoré sú prerábky z doby, keď som bol ešte mladší. Tie skladby majú takú nejakú príchuť, alebo ako to pomenovať, ktorá je iná akú majú tie nové. Melódiu z Hawaiian Blue Cheese robil Richie Gee a momentálne môžete počuť nový remake od Coldplay.


HR: Slovensko si už navštívil, aké máš spomienky na našich partypeople?
DJ HAMMOND: Áno, hral som tam už niekoľkokrát, ľudia sú super, baby sú krásne, takže všetko je tak ako má byť a pripravené na to, objaviť sa tam znova.

HR: Nejakú tú krajinu si už so svojou hudbou navštívil a kadečo zažil. Máš nejakú spomienku na najuletenejšiu návštevu?
DJ HAMMOND: Pravdupovediac, spomenul by som Španielsko a Ukrajinu. Španieli sú skutočný blázni, skutoční partypeople. Rád by som žil v Španielsku. Ľudia tam majú veľmi pozitívne myslenie a je tam všetko, čo treba pre oddych. A na Ukrajine preto, lebo nikde inde ľudia tak netancujú a nešalejú, ako tam. Je skutočne úžasné vidieť, ako sú ľudia nadšený a empatický pre party. Ak niekedy navštívite túto krajinu, určite neolutujete.

Hammond


HR: Zatiaľ bola len jedna časť party HellRoad, na ktorej hral XavoRR. Počul si už niečo o tejto party?
DJ HAMMOND: Úprimne povedané, zatiaľ som o tejto párty nepočul, v poslednej dobe som docela dosť zaneprázdnený. No poznám Xaviho, je to skvelý priateľ zo Španielska a naposledy som ho videl na Nature One. No bolo to dávno, čo som bol na Slovensku a mám na to len dobré spomienky, takže sa nemôžem dočkať, kedy sa tam znova vrátim.

HR: Ešte by si mohol niečo odkázať luďom, ktorí sa na Teba veľmi tešia :)
DJ HAMMOND: Jasne, uřčite hej. Tak, vidíme sa čoskoro a „let’s rock“! ByeBye!

Hammond je na párty plne pripravený a sobota už skutočne nie je ďaleko! Takže treba šetriť energiu a spolu to 22. rozmetáme v piešťanskom Cottone!

HELLROAD 2 – Vzbura beatov
BUDÚCA SOBOTA: 22.10.2011
Cotton Club Piešťany
start: 21:00
end: 06:00
dj Hammond / Hungary, Madhouse, Combat skill, Lkr music
Andi Teller / Germany, Omega record
Miss Rodez / Slovakia, Carmarage rec.
Matthew / Slovakia, Young Blood Records
Koffos / Slovakia, OMG parties
Blade / Slovakia, Bonebreakers
Crecer / Slovakia, crecer.wbl.sk
Dragon Hoang / Slovakia, schranz.wbl.sk
Sxranzo / Slovakia

Hellroad

Zdroj: Hellroad
Publikoval: Redakcia GREGI.NET