Helena Vondráčková natočila klip k titulnej piesni pripravovanej českej komédie Ženská pomsta.

Pieseň zaradila aj na svoj nový album, ktorý plánuje vydať začiatkom septembra. Premiéra novej českej komédie Ženská pomsta sa blíži tak isto ako aj vydanie nového štúdiového albumu Heleny Vondráčkovej. V klipe k titulnej piesni autorov Leška Wronku a Petra Šišku ponúka osudová žena Helena Vondráčková hlavným hrdinkám rôzne možnosti pomsty neverným manželom. „Ve studiu vládla fantastická atmosféra a myslím, že se přenesla i do samotného klipu k písni,” komentuje klip Vondráčková.

„Videoklip k písni je velice příjemnou pozvánkou do kina, a i když děj filmu neprozrazujeme, ukázali jsme řadu humorných situací, které v něm uvidíte,” doplňuje režisér klipu David Beránek. 

Okrem titulnej piesne sa v českej komédii, ktorú režíroval Dušan Rapoš, objaví Helena Vondráčková aj v úlohe zdravotnej sestry, ktorá sekunduje Pavlovi Zedníčkovi. Vedľa hlavných hrdinov Mahuleny Bočanovej, Jany Paulovej, Evy Vejmělkovej, Miroslava Etzlera, Petra Rychlého a Roberta Jaškówa vo filmovej novinke hrajú Jakub Kohák, Dana Morávková, Adam Mišík, Tomáš Kraus, Michal Kavalčík a Dominika Myslivcová. 

O tom, ako Ženská pomsta môže byť sladká sa diváci budú môcť presvedčiť v kinách od 10.septembra 2020.

Hudba: Lešek Wronka
Text: Petr Šiška

Zdroj: WM