Hed Kandi sa opäť vracia do Bratislavy!

Hed Kandi sa povodne začal ponúkať ako malý underground pre vymedzený okruh poslucháčov a ako exclusivne after parties v jedinečnom Bass Bare a Es Vive Hotel.

Vo veľmi krátkej dobe Hed Kandi získal možnosť účinkovania na pôde El Divino, Space and Es Paradis. Značkové(brand’s) party, množstvo vydaných CD-čiek a etos sa stali definíciou zvukového a neodolateľného životného stylu na Ibize. Balearicke korene Hed Kandi sú pevne zakotvene v histórií. Hed Kandi Ten Ibiza in 2012 v Es Paradis potvrdzujú 10 rokov rezidencie na ostrove, ktorý je zároveň miestom pre parties, na zviditeľnenie sa a dáva možnosť byt sexi a stratiť sa v pravom hedonistickom Hed Kandi style! Je to dekáda  pravých  nefalšovaných parties a každý víkend je oslavou veľkolepých live show s prvotriednymi DJ-mi, špičkovými tanečníkmi a myseľ unášajúcimi akrobatmi na lane a akrobatmi predvádzajúcimi dokonale zladený vizuálny a esteticky zážitok ponúkajúci prežitie nezabudnuteľnej noci vášho života.

DJ´s  ♫ ♫ ♫
Phoebe D´Abo / Hed Kandi resident
Dean Oram Live Drums / Special guest
FreshClubber
Shaker J

Kompletná dekorácia a výzdoba klubu so značkou Hed Kandi. Pre fanúšikov budú nachystané orginal CD kompilácie Hed Kandi ♥

Hed Kandi visuals ☼
Sexy gogo dancers

22.marec 2013_Bratislava_Duplex club
Predpredaj v sieti Ticketportal v cene 7€
Na mieste 6€
www.hedkandi.com
www.facebook.com/duplexbratislava

www.facebook.com/hedkandislovakia

Zdroj: Duplex