HEADROOM: 1st Anniversary

Všetko začína v hlave. Prvá veta tohto článku aj prvotný popud prezentovať svoju hudobnú víziu vo vhodnom priestore. Tým priestorom sa pred rokom pre nás stala Radosť a iniciálna myšlienka sa zhmotnila do podoby pravidelného žúru s príznačným menom – Headroom.

Bez snahy čokoľvek umelo siliť nás akosi milo dostal fakt, že každým ďalším vydaním sa rozrastá základňa „skalných“, a to nielen z hlavného mesta a okolia. To sú naši podporovatelia. Veľa z nich už poznáme aj osobne, čo je vec, ktorá sa na neopakovateľnej atmosfére týchto sobotných večerov v Radosti podieľa  podstatným dielom. Sú to naši priatelia. Za mixom sa za ten rok vysriedali mená, ktorým sme plne dôverovali a vedeli, že ústrednú myšlienku tohto eventu doplnia tým posledným pomyselným kúskom skladačky. To sú skutoční umelci a teraz to určite viete aj vy.

Priatelia, podporovatelia a umelci sa musia stretávať. Ak sa necítite žiadnym z nich, po odchode by ste sa mali aspoň za jednoho z nich považovať. Inak ste asi len zablúdili, čo ešte nemusí byť katastrofa ak vám behom tejto jednej noci dokážeme, že cesta menej prešľapaná naskýta mnohé dobrodružstvá, kedy všetko začína a končí v hlave…

FB Event: https://tinyurl.com/bs246e6

Zdroj: Headroom