Headlineri UKF Dubflex show v Bratislave!

Prešli len dva mesiace odvtedy ako Borgore zruinoval Ateliér Babylon a už sa chystá ďalšia elektronická smršť z Buygorelabelu, ktorá sa preženie Bratislavou v sobotu 1. decembra.

Kto si pamätá začiatok tohto roka a Dubflex v Subclube, pocíti v srdci masívny wobble, pretože prvým headlinerom UKF bude uznávaný producent XKore, ktorého sme v januári nevedeli odtrhnúť od mixu a vypredaný klub pod hradom sa mohol len a len poďakovať za jeho energickú šou plnú tanečného dubstepu a drumstepu. Takže keď sa v Ateliéri ozve Hello, nebude vás vítať nikto iný ako Matt Cavender.

Talentovaný Audio z dubstepového zoskupenia Pixel Fist je takisto veľmi vzácnou návštevou, ktorá sa na decembrovej párty predstaví. Svojím jedinečným soundom a tvrdým tanečným soundom roztancujú aj náročnejších uznavačov dubstepu, drumstepu a drum and bassu.

Fanúšikov rýchlejších temp a drum and bassových liniek poteší slovenský zástupca L Plus, ktorého tracky Amazing alebo Challenger úspešne rotujú v pokrokovejších slovenských rádiách.

O top support a našlapané beaty sa postarajú zástupcovia z Rumunska – skvelý projekt Gojira &Planet H feat. MC Motion Monument, ženské pohlavie na parket svojimi trapmi pritiahne rakúsky DJ Cueing z Dubbase.fm, po dlhom čase sa za gramce postaví aj zakladateľ webu dubstep.sk – pán Jazzcause a párty bude gradovať pod taktovkou SicktekaFatsounda, ktorý sa veľmi úspešne stará o sluchové orgány slovenských dubsteperov a promuje UKF na Slovensku.

Aby toho nebolo málo, o unikátny vizuálny zážitok sa postarajú páni umelci – VJs Akasha.

Ateliér Babylon sa bude v noci 1.12.2012 otriasať v základoch, predstavia sa top producenti, ktorí sú pojmami na svetovej EDM scéne a vy pri tom nesmiete chýbať. Tešíme sa na všetky bassheads!

Viac info na webe Nudance Music: www.nudance.sk
PROMO VIDEO: https://goo.gl/xad66
Facebook event https://goo.gl/faHJY
LISTKY pocas akcie – cena: 15eur / po 22.00 17eur / VIP 22eur
VIP (balkon, sedenie, šampanske)

 Zdroj: Nudance