Headlineri piatkového Dubflexu v Subclube!

Devätnáste vydanie najpopulárnejšej dubstepovej párty na Slovensku sa uskutoční v piatok 14teho júna v obľúbenom undergroundovom klube Subclub. Na júnovom vydaní tejto akcie vystúpi kanadský producent a showman menom Tyler Myroon aka Abstrakt Sonance, český maník Stifler Selecta, rakúsky dj a producent Catharsis a slovenskí zástupcovia tanečného dubstepu Dubshoock a Simon Ekhan.

Očakávať môžeš energickú atmosféru aká bola na párty s xKore, Borgore či Datsik. Vstupné do klubu je 4 eur, po polnoci o euro viac. Tričká UKF, Nudance, Dubflex a Borgore si môžeš zakúpiť na bare za 10-15eur. Zvuk nastavený tak aby ti masíroval ušné bubienky príjemným šteklivým bassom a plnofarebný laser pre tvoj vizuálny zážitok plus pohodová atmosféra sú zárukou ďalšieho krásneho zážitku v atómovom kryte.

START: 22.00
ENTRY: 4 eur / po polnoci 5 eur
Vstup od 18 rokov
DUBSTEP * BASS * ELECTRO * TRAP * DNB * GLITCH & MORE
Facebook event: https://www.facebook.com/events/417275178370129

Abstrakt Sonance sa po roku vracia do Evropy na svoje druhé turné. Tenhle dubstep a glitch hopovej producent patří k nejzajímavějším úkazům na Kanadský scéně, která má kromě velkejch jmen z Britský Kolumbie co nabídnout i v undergroundovějších polohách a právě na ty se Abstrakt Sonance soustředí na svym labelu WEST AVE. Pokud jsi byl loni na pražský show ZEDS DEAD, určitě si pamatuješ tohohle pomalovanýho šílence, kterej do svýho vystoupení dává úplně všechno! Tenhle vyznavač Juggalo lifestylu má samozřejmě kořeny v hiphopu, nicméně je v úzkym kontaktu s celou severoamerickou a UK undergroundovou scénou, jejíž vlivy rezonujou celou jeho produkcí. Na svym již zmíněnym labelu vydává jména jako například MOXIX nebo třeba domácímu publiku dobře známý WOOSTEP. Pokud sis stáhnul/a naší první kompilaci https://freshspace.cz/stahuj-free-dubsteblog-kompilaci/, víš, že i na ní přispěl ABSTRAKT SONANCE svým trackem Lurker. Produkce a hudební stránka věci je jedna věc, tou stejně podstatnou je ale v případě ABSTRAKT SONANCE i neuvěřitelně energická liveshow v kombinaci s divokym facepaintem a expresivními gesty!)

STIFLER SELECTA patrí jednoznačne k tomu najlepšiemu, čo môže česká dubstepová scéna ponúknuť. Zakladateľ úspešného medzinárodného brandu DUBSTEBLOG, moderátor rovnomennej relácii na Rádiu Spin, promotér a v prvom rade DJ s vynikajúcim citom pre výber toho najlepšieho, čo zrovna hýbe svetovou dubstep scénou. V uplynulých dvoch rokoch hral takmer na každej zásadnej dubstepovej akcii v ČR a má za sebou aj niekoľko úspěšných vystúpení v Maďarsku, Poľsku a na Slovensku. Spoločne so svojou crew DUBSTEBLOG udáva směr v progresívnych podžánroch dubstepu a stará sa o to, aby česká scéna smerovala tým správnym smerom. Ako residentného DJa ho môžete pravidelne vidieť v pražských kluboch Cross Club a Chapeau Rouge a ako headlinera na mnohých akciách po celej ČR.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/2699393″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/5297935″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/21743636″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Zdroj: Dubflex