Hasta La Vista Holiday: 31. augusta v Nemšovej!

Koniec prázdnin a s ním aj skoré ranné vstávanie sa žiaľ nezadržateľne blíži a my sme si povedali, že by bolo pekné na túto skutočnosť ešte nachvíľu zabudnúť a rozlúčiť sa s letnou pohodou a flákaním na úrovni. Všetci, ktorým po lete zostal okrem prievanu v penaženke ešte stále nevyčerpaný apetít na letný úlet, čítajte ďalej.

Pripravili sme vám novinku, ktorá dostala jednoznačný názov Hasta La Vista Holiday. Koncept sme poňali i…nak ako všetky doterajšie podujatia a hlavnou myšlienkou sa stala multižánrová rozlúčka s prázdninami. A tak prichádza od tvorcov POOL TOOL novinka Hasta La Vista Holiday ako oldies-disco-houseparty na dvoch pódiach a je tu pre všetkých mladých, ktorí majú chuť sa rozlúčiť s prázdninami dôstojne. Opäť sa presúvame pod holé nebo, na miesto príznačné pre leto a pohodu, opäť na kúpalisko, opäť do Nemšovej. Za „krízové“ vstupné 3 korún európskych sme sa snažili vytvoriť podujatie pre všetkých, ktorých letné výdavky boli asi také veľké ako ich nikdy nekončiaca eufória na zábavu.

A tak odložte ešte na chvíľu myšlienky na stres, skoré vstávanie, chladné rána, či písomky a prídte povedať letu Hasta La Vista! Volajte známych, rodiny, kamarátov lebo Nemšová ožíva ešte na jednu noc, na tu poslednú noc tohoto leta! Už 31. Augusta* na Kúpalisku**.

Lúčiť s letom sa budú za mixom:

Disco & Party Open Air Stage
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
18:00 – 20:00 MAJODJ
20:00 – 22:00 ROZI
22:00 – 00:00 SHAGGY
00:00 – 02:00 JUREK vs. SATIRA
02:00 – 04:00 ANFREE vs. TANYA

Aqua Club Oldies Stage
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Celovečerný moderovnaý oldies set zahrá Dj Števo a jeho hosť

Vstup: 3 EUR
Štart: 18:00

Nočné kúpanie v cene vstupného.
* vo štvrtok 1.9. je štátny sviatok – Deň ústavy SR
** lúčime sa za každého počasia

Supported by POOL TOOL Open Air Festival management
Viac na: https://www.facebook.com/event.php?eid=176813652390533

Hasta La Vista Hliday

Zdroj: Organizátor
Publikoval: Redakcia GREGI.NET