hardflash – the real hardcore edition: Skyscraper (H) a MC The Judgement Voice (A)!

Prinášame vám profily HSkyscraper (H) a MC The Judgement Voice (A), ktorí sa predstavia na akcii hardflash – the real hardcore edition, ktorá sa bude konať už 21. januára 2012 v Metroklube v Šali.

Skyscraper (H)

Najznámejší predstaviteľ maďarskej hardcore scény od roku 2011 a hlava djsko-organizačného zoskupenia Death Noize Clan Hungary. V roku 2002 vytvoril v Budapešti novú sériu akcií pod názvom Ultra Infestation, neskôr založil maďarský Hellrave a v roku 2010 predstavil koncept medzinárodného futbalového turnaja spojeného s veľkou hardcore party pod názvom Hellrave and Hellkick. Za najväčší úspech svojej kariéry považuje spolu so svojím top bookingom na holandskom Ground Zero aj úzku spoluprácu medzi maďarským a rakúskym Death Noize Clanom. Jeho sety sú známe najmä vďaka presným a dlhým synchronizovaným pasážam. K najväčším úspechom patria aj bookingy v Holandsku (Ground Zero 2007), Švajčiarsku (Hard Wars), Nemecku (Hardcore Delirium), Rakúsku (Death Experience, Hellrave, Madness), Slovensku (Brain Cracking, Hardflash), Slovinsku (Madhouse) a Českej republike (Groundflash).

Skyscraper (H)

The ambassador of the Hungarian Hardcore Scene since 2001, the main man behind the Death Noize Clan Hungary. In 2002 he created a new party in Budapest called Ultra Infestation, later the Hungarian Hellrave and in 2010 he introduced the concept of Hellkick and Hellrave – international hardcore soccer tournament. Together with his top booking at the Ground Zero party in the Netherlands he considers the close cooperation between Hungarian and Austrian DNC as the biggest achievement in his career. He’s well known for accurate and long ‘sync-sessions’ in his mixes. Skyscraper’s main gigs: Netherlands (Ground Zero 2007), Switzerland (Hard Wars), Germany (Hardcore Delirium), Austria (Death Experience, Hellrave, Madness), Slovakia (Brain Cracking, Hardflash), Slovenia (Madhouse), Czech Republic (Groundflash).

MC THE JUDGEMENT VOICE (A)

MC Judgement Voice chcel vždy trochu osviežiť rakúsku hardcore scénu a tak si zvolil cestu s mikrofónom v ruke. Už niekoľko rokov prispieva k dotváraniu skvelej atmosféry na každej akcii, kde vystupoval. Skladá hip hopové texty a snaží sa ich kombinovať s hardcorom. Jeho mottom je „Judgement Voice – the Voice that makes the Noize!“. V súčasnosti je členom Skull Gabber Clan a pracuje na projekte Chromosome H. K najvýznamnejším podujatiam, na ktorých sa MC Judgement Voice predstavil patria: viedenský Hypnotic, Core Masters III, Rakehell v Budapešti, Death Experience, Street Festival Vienna 2009, Unite Parade Salzburg 2008, Hardcore Delirium a Hardcore Chainsaw Massacre v Nemecku.

MC The Judgement Voice

MC The Judgement Voice wanted to bring some fresh air to the Austrian Hardcore movement, so he opted for the microphone few years ago and since then, he’s been making the right atmosphere on every party he performed at. Writing hip hop lyrics and combining them with hardcore music – that’s The Judgement Voice, the Voice that makes the Noize! Currently member of the Skull Gabber Clan and project Chromosome H. MC Judgement Voice performed at the following gigs: Hypnotic Wien, Core Masters III, Rakehell Budapest, Death Experience, Street Festival Vienna 2009, Unite Parade 2008 Salzburg, Hardcore Delirium & Hardcore Chainsaw Massacre in Germany.

Skyscraper (H) a MC The Judgement Voice (A) si budete môcť vychutnať už 21. januára v Metroklube v Šali. Pre hardcore fans dávame do pozornosti možnosť zakúpenia si VIP lístku. Vo VIP zóne bude k dispozícii catering (snacks & beverages), možnosť kontaktu s hlavnými aktérmi podujatia: DJmi, MC, VJ a headlinerom NEOPHYTE atď. VIP lístky začínajú v predpredaji na cene 30 EUR – pozor VIP lístky sa dajú kúpiť iba na www.teez.sk.

Klasické lístky je možné zakúpiť cez www.teez.sk, alebo cez sieť TICKETSTREAM pre CZ a SK. V jednaní je predpredaj cez sieť Eventim pre AT a HU.

hardflash – the real hardcore edition
21.1.2012 | METROKLUB | ŠAĽA | SLOVAKIA

HARDCORE STAGE:
NEOPHYTE (NL) – Neophyte Records
Hardcore Masterz Vienna (A) – H2OH Recordings, HMV
HardBeat Society DJ Team (A) – Jimi B, Hardez, R.G.A., Suspeqtor
Skyscraper (H) – Death Noize Clan Hungary
Rob2Speed (SK) – Gabber.sk
AndyGTP (SK) – Gabba Team Pressburg / Gabber.sk
Gregi (SK) – Gregi.net
hosted by MC Judgement Voice (A)

HARDSTYLE STAGE:
Enhancer (A/SK)
Darkwatcher (CZ)
Dark Wizard (CZ)
Robar a Kombajnérka (CZ)
Kizzah (SK)
Biksi (SK)
Heavy Noizes (SK)

facebook
predpredaj

Hardflash

Zdroj: hardflash
Publikoval: Redakcia GREGI.NET