hardflash: Návrat v plnej sile!

Po viac ako roku sa vracia na slovenskú scénu akcia hardflash, ktorá si dala za cieľ propagovať tvrdšie odnože elektronickej hudby ako sú hardtechno, hardstyle, hardcore, breakcore a pod. Návrat to bude vskutku veľkolepý, keďže ako headliner sa 21. januára 2012 na akcii hardflash – the real hardcore edition v Metroklube Šala predstaví legendárny dj NEOPHYTE z Holandska.

Pre tých, ktorým meno NEOPHYTE nič nehovorí – dj NEOPHYTE je zakladateľ jedného z najznámejších hardcore vydavateľstiev vo svete Neophyte Records. Toto vydavateľstvo zastrešuje mená ako Evil Activities, Dj Panic, The Playah, Dj Dazzler, Hard Creation, Masters of Ceremony, Bodylotion, Chaospehere, Nexes, Kasparov či The VIper.

Okrem headlinera sa na akcii predstavia top hardcore dji zo Slovenska, Rakúska či Maďarska. Samozrejmosťou je aj hardstyle stage, ktorý prinesie známe mená zo Slovenska či susedných Čiech.


Takže nezabudnite si do kalendára poznačiť dátum 21. január 2011!

Aby tych dobrých správ nebolo dosť tak tu máme ešte ďalšiu. Pre tých, ktorí potvrdia účasť na facebooku bude pripravená špeciálna akcia na lístky v cene nižšej ako 10 eur. Pozor počet týchto lístkov bude obmedzený a o spustení ich predpredaja budete všetci včas informovaní.

hardflash – the real hardcore edition
21.1.2012 | METROKLUB | ŠAĽA | SLOVAKIA
hardcore stage: NEOPHYTE (NL), Rob2Speed, AndyGTP, Gregi, top AT, HU djs
hardstyle stage: top SK, CZ djs
VIP catering …
facebook

hardflash

Zdroj: hardflash
Publikoval: Redakcia GREGI.NET