Hammerfall European Outbreak 2011!

Švédski heavymetaloví velikáni HAMMERFALL sa v rámci svojho európskeho turné predstavia 27. novembra v Trenčíne, v klube Piano. Jedna z najpopulárnejších metalových kapiel súčasnosti predstaví svojim fanúšikom piesne z nového albumu „Infected“, ktorý vyšiel práve v tomto roku. V úlohe špeciálnych hostí sa predstavia americká kapela VICIOUS RUMORS, Švédi AMARANTHE a DEATH DESTRUCTION z Nìmecka.

Vstupenky na slovenský koncert HAMMERFALL sú k dispozícii v predpredajovej sieti Ticketportal. Bližšie informácie o koncerte a vstupenkách získate na stránkach usporiadateľskej agentúry www.showinfo.cz.

Amaranthe

Turné nazvané „European Outbrek 2011“ prináša populárnu švédsku formáciu aj na Slovensko. Priaznivci HAMMERFALL si tak môžu zaspomínať na ich posledné úchvatné koncerty a pripomenúť si tak elektrizujúcu atmosféru, ktorá na nich obvykle panuje. Okrem nového počinu „Infected“ čaká na fanúšikov tiež prierez kompletnou diskografiou kapely, ktorú momentálne tvorí osem štúdiových albumov. Ako je u HAMMERFALL zvykom, ich ostatná nahrávka už teraz šplhá na najvyššie priečky celosvetových rebríčkov predajnosti a v domovskom Švédsku dokonca útočí na prvé miesto. O tom, že si HAMMERFALL vybudovali nevídanú fanúšikovskú základňu aj v Česko-Slovensku svedčia najlepšie ich posledné halové, či festivalové vystúpenia, ktoré samotná kapela s rešpektom označuje za jedny z najlepších vo svojej kariére.

Od svojho vzniku v roku 1993 sa HAMMERFALL postupne vypracovali medzi najužšiu heavymetalovú špičku. Od prelomových albumov „Legacy of Kings“ a „Renegade“ si budovali vplyv vo svojich tradičných baštách, teda vo svojej domovine a následne v Nemecku, odkiaľ už nebolo ďaleko do celej Európy. Nasledujúce počiny, ako napr. „Crimson Thunder“, alebo „Threshold“ iba potvrdili ich neotrasiteľnú pozíciu, ku ktorej im dopomohli aj fanúšikovia v zámorí, či v Japonsku. Pre HAMMERFALL typický, melodický power/heavy metal nájdeme aj na zatiaľ posledných dvoch počinoch „No Sacrifice, No Victory“ a „Infected“.

Vicious Rumors

Armáda slovenských HAMMERFALL fans sa už teraz mobilizuje pre stret s klubom Piano. Pre zvýšený záujem o vstupenky preto odporúčame ich zakúpenie s dostatočným predstihom v niektorom z predpredajov.

Na trenčianskom koncerte sa tiež predstavia traja špeciálni hostia v podobe kapiel VICIOUS RUMORS, AMARANTHE a DEATH DESTRUCTION. Kým Američania VICIOUS RUMORS patria, nielen vďaka svojmu založeniu v roku 1978, medzi absolútne heavymetalové legendy a hneď pre niekoľko členov HAMMERFALL sa radia medzi hlavné hudobné vzory, ich švédski kolegovia AMARANTHE, v čele so speváčkou Elize Ryd, sú momentálne veľkou senzáciou na severskej power metalovej scéne, podobnì jako DEATH DESTRUCTION na nìmecké.


HAMMERFALL (swe)
special guests: VICIOUS RUMORS (usa), AMARANTHE (swe), DEATH DESTRUCTION (ger)
27.11.2011, Trenčín – Piano

Hammerfall

Zdroj: Obscure Promotion
Publikoval: Redakcia GREGI.NET