Habera & Team Final tour 2012 sa nezadržateľne blíži!

Už tento piatok 4.5.2012 v Prievidzi na zimnom štadióne odštartuje doposiaľ najväčšie turné slovenskej rockovej legendy TEAM na čele s Pavlom Haberom. Prípravy trvajú už takmer polroka a samotná kapela už týždeň skúša od rána do noci, aby ponúkli fanúšikom vystúpenie, na ktoré budú ešte veľmi dlho spomínať. Kvalitu zvuku garantuje spoločnosť, ktorá ozvučovala európske turné Red Hot Chilli Peppers – High Lite Touring. O nezabudnuteľný zážitok zo svetelnej šou sa postará Ministry, ktorá zastrešuje akcie v celej Európe.

Team

Prekvapenie v podobe playlistu nabitého hitmi pripravila aj samotná kapela, ktorá dokonca zaradila na toto turné aj jeden obrovský hit, ktorý nehrávali už takmer 15 rokov. Skupina TEAM na čele s Palom Haberom cvičila na turné viac ako mesiac a pripravili naozaj skvelú show, ktorá bude trvať viac ako dve hodiny! Odznejú počas nej absolútne všetky hity, ktoré si fanúšikovia sami zvolili v hlasovaní na oficiálnej stránke kapely. Ako však naznačuje aj samotný názov turné, ide o posledné veľké turné v histórii kapely a preto si ho určite nenechajte ujsť. Do predaja boli spustené posledné vstupenky takže treba byť na pozore.

Team

Počas Final Tour postupne navštívia tieto slovenské mestá:
4.5.2012 Prievidza, Zimný štadión
5.5.2012 Košice, Steel Aréna
11.5.2012 Nitra, ŠH Klokočina
12.5.2012 Brezno, Brezno Aréna
7.6.2012 Bratislava, NTC Aegon Aréna
9.6.2012 Martin, Zimný štadión

Lístky na jednotlivé koncerty je ešte stále možné kúpiť v predajnej sieti Ticketportal.sk. a taktiež aj na mieste podujatia v pokladniach od 18.00.

Harmonogram jednotlivých koncertov:
Otvorenie haly pre návštevníkov – 18.45
Začiatok koncertu TEAM – 20.30

Team

Zdroj: Michal Očovan
Publikoval: Redakcia GREGI.NET