Habera pracuje pre Cmorika!

Na svete je nový singel Petra Cmorika! Skladba s názvom „Premýšľam nad tebou“ vznikla z dobrej nálady a jej konečnú podobu výrazne ovplyvnil Palo Habera. Pieseň je  už druhým singlom z plánovaného štvrtého albumu niekoľkonásobného  Zlatého slávika Petra Cmorika.

Novú skladbu „Premýšľam nad tebou“ napísal talentovaný  Peter Cmorik niekedy na jar tohto roku a hneď ju zaradil aj do koncertného programu.

Cmorik

„Po prvý raz sme vyskúšali model, že najprv skladbu hráme na koncertoch a až potom nahrávame v štúdiu. Na koncertoch si ju ľudia obľúbili a to ma veľmi teší…“ vysvetľuje Peter Cmorik.

Výraznou mierou pomohol k vzniku pesničky Palo Habera, ktorý počul podklady nahraté u Juraja Kupca v štúdiu Babylon.

Cmorik

„Palo Habera sa  ponúkol, že nám skladbu pomôže dokončiť. Pomohol nám s aranžovaním, pesničku mixoval aj mastroval. S Palom sa výborne spolupracovalo. Bol to pre mňa inšpiratívny pobyt. Zo štúdia som odchádzal nadšený prácou aj výsledkom!“  hovorí spokojný Peter Cmorik.

31-ročný spevák pracuje na svojom štvrtom albume. Zatiaľ ponúka fanúškom skladby po jednej, tak ako ich postupne dokončuje. „Premýšľam nad tebou“ je po pesničke „Kam som rozum dal“ už druhým singlom z pripravovaného CD. Skladba „Premýšľam nad tebou“ zaznie aj v najnovšom filme Pala Janíka „Tak fajn“ v hlavnej úlohe s Mariánom Labudom. Videoklip k pesničke sa bude robiť práve zo  záberov z  tohto filmu.

Zdroj: Propagandahouse s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET