GTFCKD: Predstavuje techno beaty stage!

GTFCKD Djs Marathon bude 31. 3. 2012 kromì jiného hostit i TECHNO BEATY STAGE. Kdo na ní bude vystupovat a co jsou to vlastnì Techno Beaty, se dozvíte v následujícím článku.

Klubová noc TECHNO BEATY odstartovala v roce 2006, aby vyplnila prázdné a šedé místo na poli pražské scény, co se techno music týče. Navštívila mnoho pražských klubù, vždy s kvalitním lineupem a šířila svou vlastní cestou techno ve všech jeho polohách. Po 6ti letech existence této akce se nám podařilo přivézt spousty kvalitních, dá se říci nejlepších umìlcù, jak z české republiky (Agent, Pavel Krejdl, Steen, Keeper, Nika 77, Spyro, Daho & Ginger…) tak i ze zahraničí (Space DJz, Takaaki Itoh, Christian Wünsch, Gabeen, Omega Drive), na což jsme opravdu pyšní. V nastoleném trendu chceme pokračovat, pokračovat dál ve stejném konceptu, pořádat i nadále kvalitní a propracované akce a prezentovat současné i minulé techno všem aktivním nadšencùm tohoto stylu. TECHNO BEATY stage je rozumnou alternativou celého tohoto večera, navíc zažít techno v atomovém krytu je jako návrat do minulosti, kdy techno párty plnily temné haly po celé republice.

Na tuto výjimečnou pražskou párty jako je GTFCKD DJS MARATHON pro Vás TECHNO BEATY STAGE připravila pestrý lineup, kde bìhem 16ti hodinové produkce uslyšíte nejednu ikonu českého techna.

Představíme vám uznávaného a velice populárního technaře Pavla Krejdla, který stál u zrodu elektronické scény u nás, je právem považován za domácí techno legendu a i v současnosti je stále velice vytíženým DJem hrajícím striktnì z vinylù.

K dalším známým tvářím techno scény u nás patří Keeper. S kolegou Steenem zazářili na Apokalypse vedle Chrise Liebinga či Briana Sanhajiho. Jeho djské sety byly součástí akcí Technomasters, Pigfest, Summer of Love, zkrátka na všech významných techno akcích po celé ČR.

Jsme velice rádi, že mùžeme představit na této významné akci zástupce moravské scény, členy bookingové agentury STROBE, zkušeného DJe a producenta Lucasche, jehož diář je plnìný nespočtem akcí jak u nás, tak i v zahraničí (Nìmecko, Rakousko, Belgie, Slovinsko, Lucembursko, Švýcarsko, Polsko, Bulharsko, Slovensko) a jeho kolegu ze stáje Matimura, který se kromì pořádání klubových nocí začal plnì vìnovat i vlastní produkci.

DJ Oersted už více než pùl svého života roztáčí černá kola za gramofony a produkuje vlastní tvorbu, vydal desku na italském labelu Relogical Records a založil Ableton User Group Czech, kde pořádá školení na hudební a dj software.

Zástupkyní nìžného pohlaví je Clara Bailar. Producentka a Live act, která své umìní prezentuje od r. 2000. Prošla si velice pestrým hudebním vývojem – přes techno, hip hop a latinské rytmy až k dnešnímu stylu, který lze popsat jako inteligentní elektronickou taneční hudbu.

Clara také nahrála speciální set jen pro GTFCKD Djs Marathon: link

Dalším aktérem této noci bude Pavel Faktor, spolupracuje v novì založené agentuře BPM.DJ zabývající se bookingem. Momentálnì ve spolupráci s Djem Loutkou, Lucasem Hulanem a Vasquezem zakládá vlastní label DPM.DJ a začíná se naplno vìnovat vlastní produkci.  TECHNO BEATY by bez Duality Djs neexistovaly. Lineup tedy doplní všichni 3 rezidenti Calbee, Chud a Šmuk.

SEČTENO, PODTRŽENO – TECHNO JE VŠECHNO

Duality Djs team
Dodala: Djane Calbee

AKCE:
GTFCKD DJS MARATHON
DATUM:
31. 3. 2012
MÍSTO:
ATOMOVÝ KRYT COVER PLACE – PRAHA VYSOČANY
ČAS:
16:00 – 08:30
VSTUP od 18ti let a pouze na místì:
99,-CZK
Aktualizovaný seznam vystupujících: Michael C, Tomas Haverlik (SK), Brian aka Kid Diesel, Bon Finix vs. Tripmain, Jakub Mildner vs. Pietro, Ketan, Kifli, Michael J, Gusman, Aniko Tomowitch (SK), Majkl Dj, Miss B., Revis vs. Pete Walk, AK-47, K.Sandra, Tomin Tomovic (SK), Alex Douche (RU), Schwa, Lucas Hulan, Pat Heart (FR), Alexey Kulemin (RU), Lumiere, Petr K, Vasquez, Ezwell, Carlos Squint, Max OM (Belarus), Subgate, Tokátko, Face aka Myclick, Sajmon, Chud, Calbee, Pavel Krejdl, Clara Bailar, Keeper, Lucasch, Matimur, Pavel Faktor, Oersted, Šmuk

GTFCKD

Zdroj: GTFCKD team
Publikoval: Redakcia GREGI.NET