Groovescience: Nový, sviežy, hudobný projekt v meste!

Dobrá správa pre tých, ktorí ešte nepočuli o novom, sviežom hudobnom projekte v meste! Formácia Groovescience vznikla minulé leto a prináša vám jedinečnú kombináciu troch sympatických DJ-ov s bohatými skúsenosťami získanými v rôznych kútoch Európy.

Macedónska, srbská a britská príchuť electroswingu, beach and funky house, oldschool tech beats a veľa ďalších štýlov v kombinácii s vášňou a úprimnou láskou k hudbe je presne to, čo už niektorí mali možnosť zažiť na viacerých miestach v Bratislave.

Ak si zvedavý a chcel by si sa dozvedieť o nedávnych projektoch tímu Groovescience viac, navštív našu facebookovú fanpage www.facebook.com/thegroovescience  alebo klikni na www.groovescience.eu.

Prvu príchuť elektronickej hudby pocítili návštevníci na parkete Tanker Clubu 26teho septembra 2013 na prvej oficiálnej Groovescience promo párty, ktorá zahájila úzku spoluprácu s týmto obľúbeným klubom. Tí, ktorí posledný event zmeškali, majú možnosť vynahradiť si to 22ho marca, kedy sa bude konať ďalšia vychytaná akcia pod vedením chalanov z Groovescience. Milovníci dobrej elektronickej hudby, neváhajte a príďte sa zabaviť, všetci ste srdečne pozvaní!

https://www.facebook.com/events/1550699968488662

underground pltka

Zdroj: Groovescience