Gravity Festival: V Arkádach sa bude na jeseň opäť tancovať!

Užijte si podzim v rytmu taneční hudby. V obchodním centru Arkády Pankrác se bude po roce opět tančit. Přesné datum bylo stanoveno na 17. 10., kdy se ve 22:00 rozezní obchodním centrem první beaty věhlasných DJs.

Jak je již několikaletým zvykem, Arkády Pankrác se 17.10. opět otevřou taneční hudbě. Letos však s lehkými změnami. Na scénu přichází nový promotér, který dává festivalu doslova jiný rozměr. „Gravity festival se zaměří především na pohodlí partypeople. Chceme mít všude dostatek barů a vše potřebné k tomu, abychom dokázali uspokojit i toho nejnáročnějšího návštěvníka,“ říká promotér Gravity Festivalu.

V pasáži centra na Vás budou čekat dvě stage obsazené nejprestižnějšími jmény současné taneční scény. Nedílnou součástí budou špičkové světelné efekty a kvalitní zvuk. V prostorách vyroste deset barů, cocktail bar a nebudou chybět ani stánky s jídlem a chill smooking area. Samozřejmostí je mobilní šatna a lockerboxy. Důraz je tento rok kladen především na kvalitu a pohodlí. Do deníčků si nezapomeňte poznamenat datum 17.10. Gravity Festival – Arkády Pankrác.

Předprodej startuje 23.7. 2014 ve 12:00 v síti ticketportal (https://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=132906)

Prvních 300 ks limitovaných vstupenek bude v předprodeji do vyprodání za 299,-

GRAVITY FESTIVAL
17.10.2014
Arkády Pankrác, Praha
DJs: DJ Fresh (UK), Robin Schulz (DE), Sandro Silva (NL) + mnoho další

Gravity-festival-Fresh+Schulz+Sandro

Zdroj: Kick da Night Entertainment