Gravity Festival udrie v brnenskej Olympii!

Po půl ročním odpočinku se ke slovu hlásí další edice Gravity Festivalu. Tentokrát při své cestě zamíří do brněnského obchodního centra Olympia. 17. 4. 2015 se OC promění v obří klub.

V pasáži centra na Vás budou čekat dvě stage obsazené nejprestižnějšími jmény současné taneční scény. Nedílnou součástí budou špičkové světelné efekty a kvalitní zvuk. V prostorách vyroste řada barů a nebude chybět ani chill smooking area a merchandise shop. Samozřejmostí je velkokapacitní šatna a lockerboxy. Do deníčků si nezapomeňte poznamenat datum 17. 4. Gravity Festival – Olympia Brno.

První ohlášeným jménem se stává GTA. Duo vyrůstající v Miami produkuju tzv. Hard house s prvky hip hopu a electra. Jejich poslední track: Martin Solveig & GTA – Intoxicated okamžitě vylétl na špici skoro všech světových hitparád. GTA poprvé rozjíždí svou evropskou tour, a proto jsme rádi, že je i my uvidíme právě 17. 4. v Brně.

Dalším vystupujícím na letošní edici festivalu v Brně se stává mladá polská hvězdička Tom Swoon. Dříve Tom vystupoval pod přezdívkou Pixel Chesse. Od roku 2011 vydává své remixy pro největší esa taneční hudby, kterými byli třeba Gareth Emery, Steve Aoki či Nervo. Již pod svým současným jménem vydává spoustu remixů a vlastních skladeb. Mezi nejlepší patří: Not Too Late (featuring Amba Shepherd), Ghost (with Stadiumx) nebo Ahead of Us (with Lush & Simon). Skoro veškerá jeho tvorba se pravidelně umisťuje v top20 Beatport progressive charts. Loni v léťe si ho Avicii pozval na Ibizu a teď přijede i na Gravity!

V říjnu zbořil Prahu a teď se chystá do Brna!!! Sandro Silva se po půl roce vrátí na Gravity Festival. Svým skvělým setem nás oslovil natolik, že jsme ho nemohli v Brně vynechat. Můžete se spolehnout, že jeho set bude opět doslova epic!

Premiéru v České republice si na Gravity Festivalu v Brně odbyde také rodinné duo Shermanology. Andy a Dorothy Sherman spolu produkují od roku 2008. Jejich live vystoupení jsou vždy jedinečná. Dorothy nezaměnitelný hlas pozná snad každý zejména v hitovce – Tom Hangs ft. Shermanology – Blessed, kterou se proslavil Avicii. Mezi jejich nejuspěšnější songy patří: Afrojack ft. Shermanology – Can’t Stop Me, Shermanology & R3hab – Living 4 The City či Shermanology & Amba Shepherd – Who We Are. Chtěli jsme do Brna přivést něco nového, neokoukaného. A to Shermanology splňují dokonale.

ARTISTS
SANDRO SILVA
GTA
SHERMANOLOGY
TOM SWOON
CRISTIAN VARELA
SHATO & PAUL ROCKSEEK
TRIPMAIN & BON FINIX
DANNY BRIGHT
THN&THICK
RAVIC
UPGRADE DEIVIS

Vstupenky
První vlna – 250 kč – vyprodáno
Druhá vlna – 385 kč ( do 16.4. )
Třetí vlna – 499 kč ( na místě )
FB: https://www.facebook.com/GravityFestival

Gravity-Brno-2015-headliners

Zdroj: Gravity Festival