Grand cold party: Papajam!

Slovenská hudobná formácia PAPAJAM už po druhý krát v tomto roku pre vás pripravila opäť veľkú show pod názvom „GRAND COLD PARTY“. Skupina sa s programom predstaví v 9 slovenských kluboch a mestách. Zaznejú skladby ako With you, Ja a Ty, najnovší singel LOVE či notoricky známa skladba Keď ťa nechá dievča.

Celá párty sa bude niesť v predvianočnom duchu. O zábavu sa budú starať sexi SANTA hostesky a moderátor, ktorí majú pre vás pripravené súťaže o skvelé ceny. Na akcii bude pripravený WELCOME DRINK a takisto sa budú rozdávať darčeky pre dospelých od partnera E-kondómy. O pol noci vystúpi skupina PAPAJAM so svojou show.

Skupina prednedávnom podpísala zmluvu pre BeNeLux s holandským vydavateľstvom Yummie Records, vydala Maxi CD Welcome Summer (bring that bass) v českom vydavateľstve Global Music a súčasne pracuje na nových skladbách, v ktorých plánuje zahraničnú spoluprácu. Tešiť sa môžete aj na slovenský duet.

Akciu podporili: Forza Music, Mija Production, Gregi.net, Rádio WOW, AMNÉZIA DEEJAY TEAM, FAX COPY, E- KONDÓMY, MUSIQ1, SUPERMUSIC.SK, DISKOTEKA.SK, ZVONLINE.SK

Grand Cold party Papajam

Zdroj: Jana Chochrunová
Publikoval: Redakcia GREGI.NET