GramoRokkaz predstavujú Modré hory (live) v Nu Spirit Clube.

Bratislavská hiphopová crew GramoRokkaz sa okrem pravidelného hrania v Nu Spirit Bare na Medenej stretáva aj v Clube, aby predstavila to najlepšie zo scény. Tento krát si na party pozvali dvojicu Lyrik & Bene, ktorí sa so svojou formáciou Modré hory predstavia už 10. augusta v Clube po prvýkrát. 

Modré Hory už na začiatku tohto roka priniesli informáciu o nahrávaní nových vecí. Ako prvý vyšiel von singel „Country 2008“. O produkciu sa postarali dvorní producenti Peko a Roland Kánik. Singel sa čoskoro dočká aj svojho vizuálu a nájdete ho aj na ich pripravovanom počine – albume Bigbeat. Na koncert pozýva rezidentná Gramo Rokkaz crew.

Ich komické tváre sú akoby z iných častí vesmíru, rovnako rozdielny je aj ich temperament, hlas a prejav, pochádzajú z iných miest a sfér. Napriek tomu už vlani v lete po prvom spoločnom treku vedeli, že zakrátko fanúšikom prinesú zhluk výpovedí z tej temnejšej, ťažšie uchopiteľnej, ale zas ľahko sebaľútostivej a trochu nekonformnej stránky reality. Toto obdobie je už zrejme za nimi a čakajú na nich nové dobrodružstvá v tomto zvláštnom vesmíre, ale kondenzát svojich vnútorných aj vonkajších sračiek a šlendriánskych, až cynických reflexií, ktoré sú zabalené v akoby umeleckom prevedení, tu zanechali. Reč je o projekte Modré hory Lyrika a Beneho.

Lyrik a Bene nie sú v projekte sami. K Modrým horám sa pridal v prvom rade bláznivý človek Marián Jaslovský, ktorý sa postaral o živé nástroje a mix, v ďalšom prvom rade sú to blázniví producenti: Peko, Karaoke Tundra, Moe, Foolk, Beyuz a Billy Hollywood.

FB Event: https://www.facebook.com/events/546277775419385/
Music: https://www.facebook.com/modrehory
Country “2008”   https://www.youtube.com/watch?v=fQhxlnx-JRk
Po vine je pravda https://www.youtube.com/watch?v=dx3E8qx0AYY

Modré hory (live)
Support DJs Metys, Miko & BJ Piggo.
NuSpirit Club, www.nuspirit.sk
Šafárikovo nám. 7, Bratislava
10.8.2013, 20:00

Zdroj: Nu Spirit