Gramo Rokkaz sľubuje živelnú oslavu narodenín v Klube Dole.

Kompletná zostava Gramo Rokkaz oslávi svoje 5. narodeniny už v piatok 13. marca v Klube Dole na párty BeatDown. Na oslave, na ktorej vystúpi Decko, Tono S., Rebel, Danosť a DJ Lkama, zaznejú najväčšie hity, sólovky aj hosťovačky. Večer sa ako support predstavia FNTM a Inphy z Ty Nikdy.

Živelný rap, živelné DJ sety, výborný zvuk. Tešte sa na všetko, na čom sme závislí, my sa tešíme na gratulantov,” odkazuje fanúšikom label Gramo Rokkaz, ktorý pri príležitosti prvej päťročnice pripravil aj výberový album V. “Ten je vlastne Metysovým „dieťaťom“, ktorý sa práve takýmto spôsobom rozhodol zmapovať prvých päť rokov fungovania lejblu – od vydania CD „Oddanosť“ až po odchod chalanov z kapely DMS. Kedže ide o výberovku, na jedno CD sme sa snažili dostať najznámejšie a najobľúbenejšie skladby nášho lejblu, na druhé CD zase skladby, o ktorých možno naši fanúšikovia ani nevedeli.” Značka GR má však už plány aj do budúcna. “Na to, že päť rokov je pomerne krátky čas, sa udialo toho celkom dosť. Veľa sme sa jeden od druhého naučili, stalo sa z nás niečo ako rodina, nie tradičná (úsmev), a stihli sme vytvoriť silnú rapovú značku. Plán je posúvať to celé na vyššie levely. Máme na čom stavať,” pokračujú chalani, ktorí sa nebránia novým spoluprácam.”Ľudia už určite zaregistrovali dvojicu Boco a Špeker z Banskej Bystrice, ktorých už v súčasnosti považujeme za plnohodnotných členov lejblu. Siete sú rozhodené, je možné, že k nám ešte niekto tento rok pribudne, nebudeme ale radšej predbiehať,” dodáva Gramo Rokkaz.

GR 2

Gramo Rokkaz – je label, ktorý na scéne funguje už päť rokov. V rámci tohto okrúleho výročia jeho členovia vyrazili na turné a vydávajú album V, na ktorým fanúšikovia nájdu to najlepšie, čo sa u nich za päť rokov nazbieralo – single, mixtape skladby aj nevydané kúsky, dokopy až 40 stôp.

FNTM – sa na českej scéne pohybuje od roku 2007. Z pôvodne experimentálnej elektronickej tvorby sa presúval cez hip hopové beaty späť k elektronickým vplyvom najrôznejších žánrov. Na konte má okrem oficiálnych MIXTAPES, remixov a beatov aj Gameplay EP a Cruel Summer EP.

Inphy – je producent a DJ s jasne rozpoznateľným štýlom a vkusom. Na konte má, okrem zástupu produkcii pre českých, slovenských a zahraničných interpretov, tiež veľké množstvo remixov a inštrumentálnych skladieb.

13. 3. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup:
21:00-22:30 – 5€
22:30-02:00 – 7€
02:00-06:00 – 3€
Event: www.fb.com/events/598667250265273

PLAGÁT_Ty Nikdy BeatDown_marec 2015

Zdroj: klub Dole