Good Charlotte v Bratislave nevystúpia, zrušili všetky európske koncerty

Bratislavský koncert kapely Good Charlotte, ktorý sa mal uskutočniť 13. augusta 2019 v Refinery Gallery, je zrušený. Kapela Good Charlotte sa z osobných dôvodov rozhodla nevycestovať na európske turné a ruší sa preto nielen ten bratislavský, ale všetky európske koncerty.

Vstupné vo výške 34 eur za vstupenku bude vracať Lístocheck postupne všetkým, ktorí si lístok kúpili. Dôvody zrušenia vysvetlila kapela vo veľmi emotívnej správe na svojom Twittri:

“Všetkým fanúšikom GC,

je pre nás veľkým sklamaním, že musíme oznámiť zrušenie nášho letného turné. Tento rok bol pre našu skupinu jedným z najnáročnejších, bojujeme s veľmi osobnou a nečakanou stratou v našej rodine. Musíme preto venovať čas rodinám a najbližším. Ďakujeme vám za lásku a podporu, ktorú nám v týchto chvíľach dávate. Veľmi si to vážime. Dúfame, že sa s vami všetkými už čoskoro uvidíme.

S láskou, GC”

Organizátor koncertu Good Charlotte na Slovensku, spoločnosť Seahorse promotion s.r.o, poveril exkluzívneho predajcu vstupeniek na tento koncert, spoločnosť Lístocheck s.r.o., vrátením vstupného v plnej výške 34€ za vstupenku každému zákazníkovi, ktorý si vstupenky zakúpil na listocheck.sk. Postup pri vracaní vstupného popísla Lístocheck pomerne jednoducho:

Zákazníkom, ktorí si za platobnú metódu zvolili klasický bankový prevod, alebo okamžitý bankový prevod (platobná brána Besteron), bude suma za vstupenky vrátená na ten účet, odkiaľ k nám transakcia prišla. Zákazníkom, ktorí si zvolili GoPay, bude suma vrátená späť „na kartu“ – teda na  ten účet, s ktorým je spojená platobná karta, ktorou za objednávku zaplatili.
Objednávky budeme refundovať chronologicky od najstaršej po najnovšiu. Z Vašej strany nie je potrebná žiadna akcia. Vzhľadom na to, že ide o väčšie množstvo transakcií, prosíme o trpezlivosť. S refundáciou začneme v najbližších dňoch a ukončíme ju najneskôr 31.7.2019. Zároveň upozorňujeme, že sumu za príplatkové služby (FanTiket, poštovné, darčekové balenie) nemôžeme vrátiť, keďže tieto služby boli riadne dodané.
Zákazníci, ktorí si vstupenky kúpili u sekundárnych predajcov (napr. na Viagogo, alebo „z druhej ruky“ cez bazár a podobne), sa musia so žiadosťou o vrátenie vstupného obrátiť na toho, od koho si vstupenky kúpili. Vstupné vraciame vždy pôvodným nákupcom vstupeniek.

Zdroj: TS