Gogol Bordello: Miláčikovia slávnej Madonny majú v klipe Slovensko!

VIEDEŇ – Kapela Gogol Bordello, ktorej najslávnejším fanúšikom je ikona populárnej hudby Madonna, zahrá 15. augusta vo Viedni. V ich úspešnom videoklipe sa na niekoľko sekúnd objaví aj Slovensko! Video Wonderlust King si na portáli youtube pozreli už takmer 3 milióny divákov. Slovensko sa v ňom zobrazí na mape v čase 3:25 na niekoľko sekúnd.

Gogol Bordello odpália pravú cigánsku gypsy-punkovú veselicu už 15. augusta vo viedenskej Arena Open Air. Kapela spájajúca cigánsko-balkánsku hudbu s punkovými textami sa preslávila hlavne vďaka energickým koncertom.

Gogol Bordello

Práve živé vystúpenia zaujali aj kráľovnú popu Madonnu, ktorá s veselou bandou odohrala aj niekoľko živých vystúpení. Jej záujem a podpora pomohli kapele Gogol Bordello ku svetovej sláve. Do Viedne prinesú Gogol Bordello 15. augusta nielen vlastnú výbušnú šou, ale na pódiu sa ukážu ďalši 3 skvelé kapely: La Vela Puerca, Mariachi El Bronx a Guadalajara. Návštevníkov tak čaká vyše 4 hodín skvelej hudba a zábavy. Vstupenky na jedinečné podujatie sa predávajú exkluzívne v sieti Eventim.

Gogol Bordello

Vstupenky: https://www.eventim.sk/sk/vstupenky/
Spoločná skladba Gogol Bordello s Madonnou
Viac info: https://www.skalarmusic.at/home

Zdroj: SKALAR ENTERTAINMENT GmbH
Publikoval: Redakcia GREGI.NET