Go Techno, 29.6.2013, Fuga, Bratislava

Kultúra pre ľudí, ktorí majú radi zábavu v podobe kvalitnej elektronickej techno a techhouse hudby. Svetová aj Slovenská produkcia tohto žánru má u nás veľkú základňu fans.

Techno people, artists aj fans zo Slovenska, otvárame Go Techno klubové noci pre original clubbers, ktorí ocenia vybraný zvuk reálneho techna popredných labelov. Kvalitná hudobná produkcia, klubový zážitok, pretancovaná noc.

BARI – Vlastným menom Andrej Žáčik. Elektronicky plamienok v srdci mu začal tlieť niekedy od roku 2000 keď na TV VIVA sa zoznámil s reláciou Club Rotation a live prenosmi z party ako sú Loveparade, Nature One či Mayday. Jeho štýl je hlavne ovplyvnený umelcom Chrisom Liebingom. Bariho sety ponúkajú aktuálny zvuk techna, ktoré je znamenité prísnym výberom trekov, ktoré sú charakteristické svojou energickosťou, pevným beatom a rozvíjajúcou atmosférou. Tým si zachováva svoj osobitný štýl.

https://www.idj.cz/bari/

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/60434518″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

HASKY – Vlastným menom Lukáš Haško narodený v Karlových Varoch ,dnes žijúci na Slovensku. Jeho dlhoročné mapovanie techna ho posunulo od pasívneho počúvania ku technike. Jeho sety sú plné melodiky a groovy techna zo súčasným zvukom.Jeho cit pre spájanie dáva jeho setom posluchový charakter plný energie a rozvýjajúcej sa myšlienky.Rád spája známe motívy z rôznych štýlou a kombinuje ich do novej podoby.

https://www.idj.cz/hasky/

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/76031323″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

BRANISLAV BE – Jeho život obklopuje za posledné roky technika, ku ktorej sa vyjadruje.. „chcelo by to ďalšiu mašinku“.. Vlastným menom Branislav Blažíček, narodený v Bratislave, kde aj pôsobí. Branislav Be je členom tímu DEXX a Techhouse.sk. Nighttrain Production je Branislavov vlastný projekt, na ktorom pracuje so svojim tímom. Nighttrain by Branislav Be radioshow je on air každú sobotu na radiu Europa2 v relácii DanceExtravaganza. V Bratislave v klube Radosť organizuje Techhouse.sk spolu s klubom Radosť rezidentné pondelky Techhouse.sk Nosdays s Jurajom Grafikom a Branislavom Be. Nekompromisný a chirurgický presný zvuk Branislava Be je deep energetic a pumping techno s vlastnými prvkami.

https://www.facebook.com/BranislavBeOfficial

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/97364297″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

NISIRUNisiru je dj, zástanca vinylov a producent pochádzajúci z Martina. V súčasnosti pôsobiaci v Bratislave. Hudobne ťažko zaraditeľný aj vďaka jeho bohatému vinyl archívu a hudobnému rozhľadu. Hip hop, punk, rock, electro, electrofunk, funk, electronica, IDM, dub, italodisco, nudisco, baile funk, ghetto techno, jackin house, proto house, techno, acid, minimal, techhouse a modulácie cez externú efektovú jednotku a samplovanie, toto všetko je možné počuť, keď sa postaví za gramofóny. Produkuje pomocou použitia vintage hardware bicích modulov a syntetizátorov.

https://www.stroboskop.sk/
https://mp3.drom.sk/nisiru-promo-set-august-2010/

Tomgraf – K elektronickej hudbe sa dostal v 90-tych rokoch kde okamžite začala jeho cesta k Dj-ingu. Najprv návštevy párty ,potom nákup techniky a nakoniec samotné skúšanie na upravených tesla ramienkových gramofónoch – to chcelo veľkú odvahu. Ale vyplatilo sa dnes je to už stálica na slovenskej techno scéne, s vyberavým vkusom a precíznym mixom. Jeho set na BeeFree ktorý odohral spolu z Petofim mal obrovský ohlas a dalo im silný impulz k vzniku projektu TECHNOACADEMY.

https://www.mixcloud.com/djtomgraf
https://www.idj.cz/djtomgraf/

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/95870503″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

GO TECHNO
29.6. 2013
ENTRY 3€
Club website https://fuga.forumabsurdum.sk/
Official web event https://www.gotechno.sk/

Zdroj: Go Techno