GLADIA MOONY – BLACK SUGAR EP

Gladia Moony je synth-popová elektronická kapela z Bratislavy, tvorí ju štvorica muzikantov: Alex Lukáčová (vocals), Adam Dekan (synths), Martin Kosorín (bass/synth) a Martin Madro (drums). Ich debutové EP rozoberá témy odcudzenia, samoty, techonlogickej závislosti, robotiky ale aj sexuality a premeny človeka. Vzniklo zredukovaním pôvodne 15tich piesní.

Žáner by sa dal opísať ako electropop s kvapkou filmovosti ala James Bond, alebo Blade Runner. Niektoré z piesní prešli dynamickým vývojom a zažili si aj 8 razantne odlišných verzií. Od jazzu po techno. V piesni Just a Step kolaboroval na synťákoch Martin Iľanovský aka DJ Tasun. Objavil sa ako silueta taktiež v live zázname z Novej Cvernovky. Mix a master doladil Adam Dekan, o farebný cover sa postarala Barbora Dolinajová.

Black Sugar EP vyšlo v digitálnej forme ako ajlavmjuzik (free) release 45. Vypočuť – stiahnuť si ho môžete na domovskej stránke vydavateľstva, ale taktiež na digitálnych platformách ako Bandcamp, Spotify, Deezer, Google Play atď.

24.10. 2018 (streda) sa uskutoční ďalší diel komornej debaty o tvorbe beatov s názvom JUST PLAYIN‘, ktorej hosťom bude aj Adam Dekan. Po debate kapela Gladia Moony odohrá naživo komplet Black Sugar EP. Vstupné je zadarmo. Stavte sa v impozantných priestoroch Esterházyho paláca, budovy Slovenskej národnej galérie. Konkrétne v kaviarni Berlinka na rohu Námestia Ľudovíta Štúra v Bratislave.

Release Party
https://www.facebook.com/events/682485585470285

Zdroj: TS