Gigantický úspech Rozprávkového lesa!

Dňa 13.8.2011 sa vo Višňovom a Rexovej borine neďaleko Čachtíc uskutočnil malý zázrak v podobe nezabudnuteľného podujatia pre malých aj veľkých. Rozprávkový les splnil aj tie najtajnejšie detské sny. Až viac ako tritisíc rodičov so svojimi ratolesťami prišlo stráviť tento nádherný letný deň do sveta rozprávkovej fantázie.

Gigantický záujem prekvapil aj organizátorov. Čachtický hrad sa otriasal v základoch od skvelej zábavy. Na prechádzke lesom striehli neopakovateľné prekvapenia a dobrodružstvá. Bludní rytieri zaujali ukážkami zbraní a dobových súbojov. Nechýbala ani ochutnávka pôvodnej kuchyne, či strelba z luku.

Na priestore rozmermi možno neveľkého ihriska vo Višňovom všetci otvárali ústa v nemom úžase od nepreberného množstva rôznych atrakcií. Trampolína a skákací hrad zaznamenali obrovský úspech. Hasiči a policajti predviedli svoju výzbroj. Rozprávkové bytosti, s ktorými ste sa mohli odfotografovať, sa stali pre všetky deti hrdinami dňa. Keď sa vám už točila hlava z toľkých zážitkov, ďaľšiu energiu ste si hravo doplnili v atmosfére nefalšovanej večernej opekačky. Aká by to bola zábava bez hudby a tanca? Ani v tento večer tomu nebolo inak. DJ Hallo roztancoval všetky vekové kategórie.

Rozprávkový les prekročil všetky očakávania. Tento detský sviatok má tendenciu neustále sa zlepšovať a organizátori sľubujú v budúcnosti ešte väčšiu zmes zážitkov a atrakcií.

www.rozpravkovyles.sk

Rozpravskovy Les

Zdroj: Double Agency
Publikoval: Redakcia GREGI.NET