GATE Crasher přicházejí s novým klipem Laaaska.

“Láska ti zlomí vaz, to zažil každej z nás…” zní v refrénu další pecky brňáků GATE Crasher, která se dočkala obrazového zpracování.

Skladba Laaaska pochází z aktuální desky “mrazení”, kterou GATE Crasher pokřtili na podzim loňského roku. Jedná se o druhý singl z této novinky v klipovém provedení, pokud nepočítáme další dosud zveřejněná lyric videa. Zajímavostí písničky Laaaska je, že hlavního vokálu se netradičně ujal baskytarista Macek.

Klip vznikal opět ve spolupráci se studiem Creative Works, stejně jako například předchozí Bestie. Kapela jej stihla natočit na poslední chvíli před vyhlášením vládních opatření a původně měl podpořit jarní turné k desce “mrazení”.

“Z jarního Double Gang Tour jsme stihli odjet jen tři parádní večírky, pak se vzhledem k probíhající karanténě bohužel zastavilo a všechny zbývající koncerty se snažíme přesunout na podzim. Když se s fanoušky nemůžeme vidět živě, rozhodli jsme se dodržet původní plán a poslat jim aspoň novej klip, abychom jim v tomhle období trošku spravili náladu.” upřesňuje vydání novinky frontman Ondra Novák.

Oficiální web: http://gatecrasher.cz
Facebook: https://www.facebook.com/GateCrasherBand

Zdroj: TS