Gary Beck prvým headlinerom festivalu Svojšice 2013!

Po více jak půlroční pauze se česko-slovenské publikum dočká v pořadí druhého vystoupení  dje a producenta Garyho Becka. Talentovaný Skot vystoupí 21. 6. 2013 na techno stagei festivalu Svojšice 2013 po boku dalších domácích a zahraničních jmen, která budou odkryta již brzy!

Gary Beck je jedním z nejvíce skloňovaných jmen na aktuální světové techno scéně. Mladík pocházející ze skotského Glasgow má za sebou nespočet vystoupení na těch nejprestižnějších parties a festivalech po celém světě . V únoru letošního roku ho čeká vystoupení v legendárním japonském klubu Womb, fanoušci jej mohli v minulých letech slyšet na holandských Awakenings, ADE či na Rockness festivalu.

Gary je zároveň jedním z nejhranějších techno producentů současnosti. Jeho skladby zahráli ve svých setech  i takoví velikáni jako jsou Pete Tong, Dubfire, Chris Liebing, Len Faki, Nic Fanciulli či Richie Hawtin. Právě posledně jmenovaný Hawtin odstartoval Garyho kariéru prostřednictvím tracku Consumed, který mu vydal na svém labelu Minus. Beck je dále majitelem značky Bek Audio, která se nedávno dočkala svého 12 releasu.

https://soundcloud.com/garybeck/gary-beck-essential-mix-for-radio-1-live-at-rockness-festival-scotland-sat-06-12-2010

Gary Beck vystoupí na techno flooru festivalu Svojšice. Další jména budou odkryta již brzy!

https://www.svojsice.cz/

Zdroj: Svojšice