Galavečer ankety Zlokot o najmenej obľúbených interpretov a programy bude moderovať Rytmaus!

A je to tu! Aj Slovensko má konečne ceny o najmenej obľúbených interpretov, hercov a najmenej obľúbené programy! Na stránke Lokaltv.sk sú už zverejnené nominácie na anketu s výstižným názvom Zlokot! Víťazov si vyberte sami, stačí ak zahlasujete za svojich neobľúbencov. Výsledky sa dozvieme 15. marca na galavečere, ktorý bude moderovať známy multitalentovaný rapper Rytmaus. 

Chcete vedieť kto je najmenej obľúbeným spevákom, hercom alebo moderátorom? Dozviete sa to čoskoro z ankety Zlokot, ktorá už pozná nominácie v 9-tich kategóriách! Víťazov si vyberte sami, stačí ak zahlasujete za svojich neobľúbencov. Za anketou stojí populárna Lokal TV, ktorú inšpirovalo vysielanie v našich televíziách.

„Nápad vznikol počas roka 2012. Mali sme pocit, že Slovensko si zaslúži mať konečne vlastné ceny o najneobľúbenejších interpretov či najneobľúbenejšie programy. Keďže konkurencia je každý rok väčšia, rozhodli sme sa spustiť divácku anketu Zlokot a dať tak šancu divákom rozhodnúť o tom, čo sa im nepáči v mediálnom priemysle.“ Hovorí jeden z tvorcov a ilustrátor Jakub Kroner.

Nominácie na cenu Zlokot udelili diváci na stránke lokaltv.sk. Do 15. februára mohli podľa vlastného uváženia nominovať ľubovoľných interpretov alebo programy, ktoré sa im najmenej páčili v roku 2012.

„Po sčítaní výsledkov hlasovania o nomináciách sme podľa abecedy zoradili prvú trojku nominovaných v každej kategórii. Do konca februára môžu všetci návštevníci našej stránky hlasovať spomedzi troch nominovaných o víťazovi prestížnej ceny Zlokot.“ Vysvetľuje Jakub Kroner.

Vo svete je populárna americká cena Zlatá malina, kde 700 členná porota vyberá tie najhoršie výkony a filmy. Zlatá malina má za sebou už 31 ročníkov. Počas jej histórie si cenu prišli prevziať filmové hviezdy ako Sandra Bullock, Hally Berry či Tom Green.

„Veríme, že aj cena Zlokot má nádej odštartovať na Slovensku pozitívnu vlnu sebareflexie. A že sa v budúcnosti môžeme tešiť na zabudnuteľné výkony a programy nášho mediálneho sveta.“ Dodáva Jakub Kroner.

Anketa Zlokot vyvrcholí odovzdávacím galavečerom, ktorý sa bude vysielať naživo 15. marca 2013 na stránke Lokaltv.sk. Show bude moderovať známy multitalentovaný rapper, spevák, herec a moderátor Rytmaus. Autorom ilustrácií sú Matej Holub a Jakub Kroner, ktorí kreslia všetky postavičky v seriáli Lokal TV.

A takto vyzerajú všetky nominácie:

TOP 3 herec:
Ján Koleník
Maroš Kramár
Stefan Skrúcaný

TOP 3 herečka:
ZuzanaFialová
Nela Pocisková
Zdena Studenková

TOP 3 spevák:
Peter Cmorík
Tomi Popovič
Majk Spirit

TOP 3 speváčka:
Eva Máziková
Dara Rolins
Zuzana Smatanová

TOP 3 moderátor:
Roman Juraško
Vilo Rozboril
Patrik Švajda

TOP 3 moderátorka:
Adela Banášová
Erika Judínyová
ZlaticaPuškárová

TOP 3 TV program:
Farma
Farmár hľadá ženu
Modré z neba

TOP 3 TV serial:
Panelák
Ordinácia v Ružovej Záhrade
Horúcakrv

TOP 3 animovaný serial:
Lokal TV
Luníček a Perešníček
Ovce.sk

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Zdroj: Jakub Kroner a Matej Holub